HomeMAGAZINEvenimenteCrina Moldovan si Iasmina de Herbay au lansat in Romania brandul R’Ias Couture (galerie foto)

Crina Moldovan si Iasmina de Herbay au lansat in Romania brandul R’Ias Couture (galerie foto)

Designerul Crina Moldovan si stilistul Iasmina de Herbay au lansat marti seara un brand nou in lumea modei, R’Ias Couture.

Evenimentul de lansare a fost organizat in Sala Platinum a hotelului Howard Johson si s-a remarcat prin eleganta si prin atentia asupra detaliilor. Patru dintre cele mai frumoase femei din Romania au urcat pe podium pentru a prezenta si reprezenta brandul R’Ias Couture; Giulia, Ale Blake, Adina Halas si Tili Niculae au facut senzatie in rochiile semnate R’Ias Couture.
Colectia Enchante, creata de Crina Moldovan este inspirata de moda de la inceputul sec. XX: corsetul, talia marcata, rochiile ample si dantelele fine sunt toate specifice acelei perioade. Stilistul Iasmina de Herbay a avut grija sa adune alaturi cea mai buna echipa: Robert Both s-a ocupat de hairstyling, de machiaj Atelier Paris, iar sala a fost decorata de Ioana Șucu.
Pentru ca s-a dorit a fi o prezentare atipica, aceasta a inceput cu un moment surpriza, Catalin Josan si Nicoleta Gavrilita au sustinut un mini-recital; o combinatie de sunete tribale si pop.
Creatiile R’Ias Couture au fost extrem de apreciate de cei aflati la eveniment, care au aplaudat minute in sir dupa finalul prezentarii.
„Ne bucuram ca totul a iesit asa cum ne-am dorit. Am avut foarte mari emotii! Avem deja multa treaba la atelier, multa comenzi de onorat, dar va promitem ca urmatoarea colectie va fi intr-adevar ceva spectaculos”, a declarat pentru Radar de Media Crina Moldovan.

Mai multe foto de la lansarea R’Ias Couture pe FLASH! 

Foto Credit: Petrica Bogdan Alexandru – Radar de Media

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns