HomeLIFE STYLECriss si Vlad s-au implicat in campania umanitara “Bun venit pe lume”

Criss si Vlad s-au implicat in campania umanitara “Bun venit pe lume”

Criss si Vlad, cei doi indragostiti din trupa ONE, s-au implicat in campania umanitara a asociatiei “Salvati copiii”, “Bun venit pe lume”, ocazie cu care tinerii artisti au sustinut si un concert sambata, pe acoperisul Promenada Mall. 

“Ne bucuram foarte tare ca am putut sa contribuim si noi la un start mai bun in viata al copiilor mai putin norocosi. Acest concert a fost primul in care am cantat noul nostru single, ‘Till the end of time’, by Play & Win”, au spus Criss si Vlad.

Noul single ONE, lansat miercurea trecuta, pastreaza stilul muzical plin de caldura si iubire al celor doi indragostiti.

“Piesa vorbeste despre felul in care ne simtim fiecare dintre noi atunci cand iubim si suntem alaturi de persoana iubita: mai increzatori, mai optimisti si mai puternici. Asa ne simtim si noi in fiecare moment: suntem indragostiti si ne vom iubi toata viata, till the end of time”, au spus Criss si Vlad.

Pe langa noul single “Till the End of time”, by Play and Win, trupa ONE pregateste si albumul de debut, “Aprinde un vis”, ce va fi disponibil in curand in toate magazinele din tara. Mai mult decat atat, Criss si Vlad vor pleca la sfarsitul lunii octombrie in primul lor turneu national.

Primul concert din cadrul turneului va avea loc la Deva, pe 29 octombrie (Centrul Cultural Dragan Muntean). Urmatoarele orase in care trupa ONE isi da intalnire cu fanii sunt Alba Iulia (30 octombrie, Casa de Cultura a Studentilor), Resita (31 octombrie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Targu-Mures (8 noiembrie, Teatrul National), Cluj-Napoca (9 noiembie, Casa de Cultura a Studentilor), Oradea (10 noiembrie, Casa de Cultura a Sindicatelor) si Timisoara (11 noiembrie, Sala Capitol).

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns