HomeTELEVIZIUNEEmisiuniCriss si Vlad sunt invitatii Oanei Cuzino la „Ce se intampla, doctore?”

Criss si Vlad sunt invitatii Oanei Cuzino la „Ce se intampla, doctore?”

Astazi de la 10:00, la Pro Tv, Criss si Vlad, componentii trupei ONE si protagonistii primei telenovele muzicale romanesti, „O noua viata”, care va fi difuzata in curand la Acasa Tv, sunt invitatii Oanei Cuzino la „Ce se intampla, doctore?”.

Tinerii actori care formeaza un cuplu de aproape doi ani de zile fac totul impreuna, fie ca este vorba de concerte, filmari, vacante sau mers la sala. Ce planuri si-au facut acestia de sarbatori vor afla telespectatorii in emisiunea de sambata.

Ceapa si usturoiul sunt doua alimente recomandate de medici in sezonul rece. Acestea cresc eficient temperatura organismului, il energizeaza si ii dau mai multa rezistenta. In plus, gustul lor poate inlocui cu succes sarea in mancare.

Ce alte beneficii mai au cele doua legume si cum pot fi strecurate in preparate delicioase le vor spune specialistii celor de acasa tot la “Ce se intampla, doctore?”.

Odihna si disciplina – acestea sunt doua dintre secretele frumusetii Crinei Matei. Actrita isi face intotdeauna timp si pentru relaxare, care include masaje si terapii non-invazive. Care sunt alte trucuri la care apeleaza pentru a se mentine mereu in forma va dezvalui chiar ea in emisiune.

Temperaturile extreme la care este expus corpul in zilele de iarna scad considerabil imunitatea cailor respiratorii. Microorganismele se fixeaza mai usor si astfel apare imbolnavirea. In acest caz, remediul solubil din plante medicinale se poate transforma in cel mai bun aliat al nostru. Telespectatorii vor vedea cum actioneaza acesta direct de la specialistii invitati la “Ce se intampla, doctore?”.

Tehnica incorecta, timpul insuficient si nerespectarea periajelor regulate se inscriu in topul celor mai frecvente greseli in igiena dentara. Si alegerea unor instrumente nepotrivite de curatare poate sa duca spre scaunul dentistului. Care sunt cele mai frecvente obiceiuri gresite cand vine vorba de igiena orala si cum pot fi ele indreptate vor vedea cei de acasa ide la ora 10:00, la “Ce se intampla, doctore?”,la Pro TV.

Lasa un comentariu aici!

Written by

cristina.minac@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns