Connect with us

ALL MEDIA

Cristi Gretcu s-a plimbat pe fiorduri, a călcat pe urmele trolilor şi a făcut ,,nopţi albe” în Norvegia (galerie foto)

Published

on

În timp ce România fierbea la multe grade Celsius, umoristul Cristi Gretcu din show-ul ,,Land of Jokes” de la Pro Tv a ales să se răcorească împreună cu familia într-o vacanţă-circuit prin ţările nordice. Astfel, acesta a avut parte de senzaţii unice pe fiordurile din Norvegia, a trăit pe propria piele ,,nopţile albe” şi a călcat pe urmele … trolilor!
,,Am vizitat tone de peisaje, urbane, interurbane şi montane”, povesteşte Cristi. ”Cracovia, Varşovia, Stockholm, Trondheim, Bergen, Oslo, Copenhaga, Potsdam, Dresda, Praga şi, tot pe fugă, Bratislava. Mai precis, 17 zile. Dar nu am stat, ci am alergat! Ne-am trezit că participăm la fugă cu bagajul în spinare şi la campionatul de vizitat la norma”, glumeşte umoristul atunci când vorbeşte despre acest circuit. ”Noroc că grupul din care am făcut parte era haios şi ne-am mai scos cu gluma”.

În plus, peisajele vizitate şi amintirile culese au meritat tot efortul: ”Am văzut cascade frumoase în peisaje superbe, m-am ,,dat” cu ferryboat-ul prin ditamai fiordul, am băut apă de gheţar, am atins cu mâna mea gheaţă dintr-un gheţar, am băut bere şi am ignorat oboseala admirând suedeze sau norvegience… ah, da, şi mi-am luat un tricou cu o norvegiancă zdravănă călăre pe un porc şi mai zdravăn. Mie mi s-a părut „haios”. Neveste-mii, nu”, glumeşte actorul de la Pro Tv.
Despre vizita în Norvegia Cristi Gretcu povesteşte că a durat cam două zile, dar a fost plină de experienţe unice. ,,Am mers pe Drumul trolilor, am văzut gheţarul de la Briskdaal, am traversat fiorduri, mari şi oceane cu ferryboat-ul şi am gustat din plin bucuria peisajului văzut din goana autocarului şi a dormitului cu capul pe scaunul din fata”, poveste cu umor Cristi. Şi ,,nopţile albe” au fost la fel de fascinante, mai ales că perioadă în care actorul şi familia să au vizitat aceste ţinuturi era perfectă pentru ,,vanatorii” de astfel de senzaţii. ,,Am apucat şi fenomenul astronomic numit ”Noptile Albe”, care se manifestă pe meleagurile mai nordice, vara, prin faptul că soarele ”uita” să mai apună sau o face foarte târziu şi răsare mult mai devreme. Hehe… acum ceva anişori în urmă, fenomenul se manifesta mereu în România, la Costineşti, Neptun sau pe unde mai aveam spectacole cu colegii”, îşi aminteşte nostalgic actorul din ,,Land of Jokes”.
Declarându-se un turist care preferă în vacanţe ”relaxarea prin drumeţie şi aventură în oricare loc”, Cristi a avut parte şi de experienţe culinare interesante, pe care le recomandă celor care doresc să meargă într-o astfel de vacanţă. ”Supa de ouă cu , de specialitate , cărui gust oscilează de la delicios la de nemâncat, specialităţi norvegiene , de ren, elan cerb, fel chip, salam de ren de capra”, acestea câteva dintre specialităţile culinare nordice pe care actorul familia le-au încercat.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

ALL MEDIA

VIRAL: Emil Boc cade in cap in emisiunea lui Andrei Gheorghe de la Antena 1

Published

on

Foto Credit: VIVA

Emisiunea lui Andrei Gheorghe de la Antena 1 cu Emil Boc cazand de pe platforma a fost cea mai viralizata emisiune a jurnalistului.

„Domnul Emil Boc… PD-ul… ia uite-l cum vine”, iar prezentarea se termina cu o sperietura groaznica a celor din platou: „Doamne, Dumnezeule… bagati repede publicitate”

 

 

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Jurnalistul Andrei Gheorghe a murit

Published

on

Primele concluzii ale medicilor legiști: Andrei Gheorghe avea probleme cardiace și suferise mai multe infarcte, anunta ziarul Libertatea!

Andrei Gheorghe s-a născut la 14 ianuarie 1962, la Lipetk, Rusia.

A absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul Universităţii Bucureşti (secţia rusă-engleză), potrivit www.facebook.com, citat de Agerpres.

Şi-a început activitatea jurnalistică în 1991, ca reporter special la Radio Constanţa, unde a rămas până în 1993. A realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanţa (1993-1996): ‘Videomania’, ‘Vineri 13’ şi ‘Midnight Killer’. Consacrarea i-a adus-o emisiunea de radio ’13-14′, realizată la Pro FM Bucureşti (1996-2002). La postul PRO TV a moderat şi emisiunea ‘Lanţul Slăbiciunilor’.

În 2002 şi 2003, a realizat, la Antena 1, emisiunea ‘Gheorghe’ şi a reluat emisiunea ’13-14′, mai întâi la Radio 21, şi apoi la Radio Total (2005-2006).

A avut un rol secundar în filmele ‘Amen’ (2002) al lui Costa Gavras, ‘Tinereţe fără tinereţe’ (2007) al lui Francis Ford Coppola şi a colaborat cu trupa de hip hop ‘Paraziţii’ pentru albumul ‘Irefutabil’. A mai realizat un scurtmetraj în 2008, numit ‘Dubla personalitate’.

În 2006, a publicat volumul ‘Midnight Killer – Banalitatea s-a născut la oraş’, însoţit de un CD audio în colecţia ‘Ego Publicistica’ de la Editura Polirom.

În 2004, a devenit consilier media şi realizator de emisiuni (‘Politică, frate!’ şi ‘Am o ştire pentru tine!’) la Realitatea TV, post cu care a încheiat colaborarea în mai 2008. Andrei Gheorghe a fost iniţial suspendat de conducerea postului Realitatea TV, la 18 mai 2008, în urma unui incident în care realizatorul TV a fost filmat având o altercaţie cu agenţii de circulaţie care îl opriseră în trafic.

A scris la ‘Academia Caţavencu’ şi în ghidul ’24-FUN’. În afară de realizarea de emisiuni radio şi TV, a deţinut funcţii de conducere la posturile unde a lucrat: director de programe la Radio Sky Constanţa şi Pro FM Bucureşti, director de programe al trustului Media Pro, consilier în probleme de marketing la Antena 1 Bucureşti. La 16 martie 2009, a revenit în trustul Realitatea-Caţavencu, unde a fost realizatorul emisiunii ‘Cu Gheorghe şi Mihaiu’ de la Radio Guerilla. Din septembrie 2009, timp de trei luni, a fost moderatorul unui reality show românesc difuzat la postul TV Kanal D: ‘Rătăciţi în Panama’.

La 4 ianuarie 2010, Andrei Gheorghe a preluat funcţia de consilier al ministrului Finanţelor, Sebastian Vlădescu, fiind responsabil cu coordonarea Departamentului de Comunicare. A ocupat acest post până la 26 februarie 2010, când Ministerul Finanţelor a încetat relaţiile contractuale cu acesta.

A realizat emisiunea ‘Clubul de poker’ la postul Prima TV în România (septembrie – decembrie 2010) şi ‘Salutare Naţiune’ pe canalul Prime în Republica Moldova (Chişinău) (2010-2011). În cursul anului 2012, a realizat emisiunea-interviu ‘Oameni şi oameni’ la postul The Money Channel.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Cazacii Rusiei, coregrafie speciala pentru Romania

“Lucram la el din noiembrie anul trecut. Nu am mai facut asta pentru niciun show din nicio tara unde am fost”

Published

on

Cazacii Rusiei, cea mai buna companie de dans rusesc din lume, va avea 3 spectacole in Romania: Iasi (23 martie 2018, Opera Nationala), Constanta (25 martie 2018, Casa de Cultura a Sindicatelor) si Bucuresti (26 martie 2018, Sala Palatului).

In show-ul de 2 ore trupa s-a decis sa includa o SURPRIZA pentru publicul de la noi din tara: un moment creat special pentru romani.

“Timp de 2 ore, Russian Cossack State Dance Company spune pe scena fascinanta poveste a cazacilor cu ajutorul muzicii live in interpretarea instrumentala si vocala a orchestrei, prin coregrafia care combina elementele de gimnastica, de acrobatie, balet cu dansul clasic si cel modern. Insa, am decis sa pregatim si sa inseram in show un moment unic, destinat prietenilor nostri romani. Nu vreau sa va dau detalii, pentru ca am ruina surpriza. Tot ce pot sa va spun este ca lucram la el din noiembrie anul trecut si ca nu am mai facut asta pentru niciun show din nicio tara unde am fost. Vor fi 2 ore uluitoare pe care nu le veti uita prea curand”, spune coregraful trupei.

 

Russian Cossack State Dance Company din Moscova 

Dupa turnee pe toate continentele si dupa ce au ridicat in picioare sali si stadioane in America, Marea Britanie, Germania, Grecia, Danemarca, Spania, Italia, Canada, China, Coreea, Portugalia, Franta, Cehia, Norvegia, Elvetia, Scotia, etc., Ansamblul din Moscova aduce un spectacol ce poate fi numit Enciclopedia vietii cazace. In repertoriul lor sunt mai mult de 20 de dansuri, 50 de cantece si 10 compozitii instrumentale. Renumiti pentru forta atletica de pe scena, Cazacii danseaza cu vigoare, cu stralucire si spontaneitate si o fac la fel de natural precum respira. Fiecare scena este un compozit complex, bazat pe elementele istoriei cazacilor, pe folclor, pe costume, pe butaforie precum sabiile cazacilor (saska) sau tunuri, totul sub bagheta Artistului Emerit, directorul artistic si fondatorul Companiei de Dans, Leonid Milovanov.

Biletele se pot achizitiona Online: Eventim, Bilete.ro, Bilet.ro, Iabilet.ro, Blt.ro Myticket.ro si in reteaua magazinelor partenere, la casa de bilete a Salii Palatului, la casa de bilete ale Casei de cultura a sindicatelor din Constanta, la casa de bilete a Operei din Iasi.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending