HomeLIFE STYLECristi Tabără revine pe sticlă la TVR 1 cu emisiunea "Ca la Carte"

Cristi Tabără revine pe sticlă la TVR 1 cu emisiunea "Ca la Carte"

Jurnalistul Cristi Tabara proaspat angajat al Televiziunii Romane in postura de Director al Departamentului de Film va debuta pe postul TVR 1 cu emisiunea „Ca la Carte”, ce va fi difuzata din 25 octombrie de la ora 10:40.

Produsă de Răzvan Bucuroiu, emisiunea  este o dezbatere pe marginea apariţiiloreditoriale care suscită un grad ridicat de interes public sau chiar polemici.

Fost realizator al emisiunii „Parte de carte“ de la Pro TV, post pe care l-a părăsit în această vară, după zece ani de activitate, Cristi Tabără declară: „O emisiune aparte merge mai departe, ca la carte. Dacă susţinem că tot românul s-a născut poet, trebuie să şi demonstrăm aceasta, de unde şi micul joc de cuvinte anterior. Mă bucur mult că TVR 1 găzduieşte un format dezvoltat şi îmbunătăţit al unei emisiuni care şi-a găsit un public al ei, care o iubeşte şi o aşteaptă“.

Concurs pentru telespectatori

Selecţia pentru fiecare ediţie a emisiunii se va concentra pe cărţi de geopolitică şi pe volume cu teme sociale, iar Cristi Tabără va avea câte doi invitaţi alături de care va discuta despre apariţiile respective. O rubrică separată a emisiunii va fi Contestatio, în care un al treilea invitat va comenta volumul respectiv dintr-un punct de vedere original. În cadrul emisunii se va desfăşura şi un concurs de eseuri pentru telespectatori, pe o temă dată.

„Cred că revigorarea lecturii şi a dezbaterii oneste reprezintă o urgenţă a României, înainte ca mediocrizarea să anuleze orice speranţă“, mai spune Cristi Tabără.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • Dragă Cristi, dacă citeşti acest mesaj, te rugăm să ne răspunzi cumva. Suntem interesaţi să-ţi propunem o prezentare de carte în emisiunea ta. Sunt directorul editurii. Am încercat în mai multe moduri să ajungem la tine, dar nimic. Poate îţi arunci o privire şi ne răspunzi. Emisiunea condusă de tine este frumoasă şi se potriveşte specificului publicaţiilor noastre. Aşa că INTRĂ ÎN CONTACT CU NOI TE RUGĂM!
    telefon 076286748 sau la sediu 0359 453130. Îţi mulţumim în numele câtorva mii de cititori şi în numele editurii.
    Cristian C.

Lasă un răspuns