HomeTELEVIZIUNECristián de la Fuente, protagonistul din telenovela “Dragoste si lupta” se sacrifica pentru familie

Cristián de la Fuente, protagonistul din telenovela “Dragoste si lupta” se sacrifica pentru familie

Cristián de la Fuente, protagonistul telenovelei “Dragoste si lupta”, care a avut premiera in 5 noiembrie si este difuzata de luni pana vineri, de la ora 17.30, ACASA, pune familia pe primul plan si este gata oricand de orice sacrificiu.

 

Cristian locuieste in Mexic de luni pana vineri, unde filmeaza, iar la sfasitul saptamanii zboara catre Miami, Florida, unde petrece weekendul alaturi de sotia sa, Angelica Castro si fiica sa, Laura:  “Este foarte important sa nu imi neglijez familia. Prefer sa calatoresc in fiecare saptamana decat sa stau cu familia mea in Mexic si sa nu am timp sa ma bucur de sotia si fiica mea.

Atunci cand fata mea statea aici, nu aveam timp sa o vad, deoarece programul meu de filmari incepe de cele mai multe ori la 8 dimineata si se termina la 10 seara. In felul acesta, cand filmez ma dedic complet carierei mele, iar cand sunt alaturi de ele, sunt tata si sot full time.”

Cristian marturiseste ca cel mai important si dificil rol totodata este acela de tata: “Indiferent ce rol ai de interpretat, poti sa il simplifici. Este foarte greu sa fii tata. Nu exista studii pentru asa ceva, iar daca gresesti, consecintele sunt foarte serioase. Cred ca este lucrul cel mai important din viata unui barbat si trebuie sa depuna tot efortul sau pentru ca nu exista a doua sansa.”

Actorul dezvaluie faptul ca un copil este cea mai mare bucurie pe care un om poate sa o aiba: “Dragostea copilului tau este medicamentul perfect pentru orice fel de stare. Cand sunt foarte obosit vorbesc cu fiica mea si imi trece absolut totul.”, adauga actorul.

Faimosul actor s-a remarcat in variate domenii incepand de la telenovele precum “Inima salbatica”, “Betty cea urata”, seriale americane precum “CSI Miami”, “Brothers and Sisters”, “Private Practice”, “In Plain Sight”, iar in anul 2008 a participat la showul exploziv “Dancing for a star”.

Telespectatorii il pot urmari pe actorul Cristian de la Fuente in telenovela captivanta “Dragoste si lupta”, de luni pana vineri, de la ora 17.30, ACASA.

 

 

 

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.anton@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns