HomeTELEVIZIUNEEmisiuniCristian Gog face vraji la Serviciul Roman de Comedie!

Cristian Gog face vraji la Serviciul Roman de Comedie!

Miercurea aceasta, invitatul lui Toni Grecu la “Serviciul Roman de Comedie” este Cristian Gog, mentalistul castigator de la “Romanii au talent”. Acesta vine la Pro Tv de la 20.30 si isi ofera serviciile pentru a scoate Romania din problemele pe care le are, el fiind singurul care stie sa faca bani din nimic.

La intalnirea lui Gog cu Greta (Gina Pistol) si Areta (Jojo), fetele il roaga sa faca o magie ca sa se poata casatori si ele cu un bancomat, bancomatul fiind in opinia lor cel mai bun partener de viata: e plin de bani si tace malc. La Cristian Gog vor veni si Costel (Miahi Bobonete) si Lovinia (Aniela Petreanu), care spera in sfarsit sa scape, prin magie, de sprancenele stufoase care le dau batai de cap.

Tot miercuri, Gigi Becali (Robert Emanuel), Ana Maria Prodan (Andreea Doinea) si Mitica Dragomir (Cristian Martin) vorbesc despre ultimele situatii din fotbalul romanesc. Areta (Jojo) marturiseste ca a fost iubita lui Mutu, numai ca el nu stie acest lucru, si il considera cel mai mare magician din fotbalul mondial pentru a reusit sa-si traga pe nas cariera intr-o secunda.

Iar la patronul unei case de amanet (Mihai Bobonete), la care lumea vine sa mai ia cate o portie de speranta, ajunge un mare pictor dornic sa isi amaneteze o lucrare importanta in schimbul unei pastile care sa faca minuni, el avand in gazda o studenta pe care vrea sa o impresioneze.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comment
  • Avand in vedere ca a castigat concursul, eu zic ca ar fi cazul sa se retraga din lumea asta a spectacolului sau este prea ambitios si nu vrea pur si simplu sa se retraga?
    Oricum e de apreciat, imaginea care si-a facut-o singur.

Lasă un răspuns