Connect with us

Casting

Cristina Balan la preselecţiile VOCEA ROMÂNIEI: Îi încurajez pe toți cei care își doresc să fie auziți să lupte pentru visul lor

Caravana Vocea României a avut, weekend-ul acesta, ultima oprire pentru cel de-al șaselea sezon, la București. Tinerii și adulții au venit siguri pe ei, dornici să impresioneze, și-au demonstrat calitățile vocale în cadrul preselecțiilor care au avut loc sâmbătă și duminică și au arătat că sunt gata să urce pe scenă și să întoarcă scaunele antrenorilor.

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Caravana Vocea României a avut, weekend-ul acesta, ultima oprire pentru cel de-al șaselea sezon, la București. Tinerii și adulții au venit siguri pe ei, dornici să impresioneze, și-au demonstrat calitățile vocale în cadrul preselecțiilor care au avut loc sâmbătă și duminică și au arătat că sunt gata să urce pe scenă și să întoarcă scaunele antrenorilor.

Cristina Bălan, câștigătoarea trofeului Vocea României sezonul trecut, și Tobi Ibitoye, finalist în cel de-al cincilea sezon, au venit weekend-ul acesta la preselecții pentru a fi alături de noii înscriși și a-i încuraja. ”Pentru mine, Vocea României a reprezentat mai mult decât toți anii carierei mele însumați. Pe această scenă m-am manifestat așa cum n-am mai făcut-o niciodată și, în acest fel, mulți oameni m-au putut descoperi așa cum sunt, cu calități și defecte, dar reală și sinceră. Fiindcă, la Vocea României, doar vocea contează, cu adevărat. Îi încurajez pe toți cei care își doresc să fie auziți să lupte pentru visul lor. Poate câștigă și trofeul, dar sigur câștigă respect și o experiență unică!”, a spus Cristina.

Plin de entuziasm, energie și cu zâmbetul pe buze, ca de obicei, Tobi a completat: ”Experiența Vocea României, pentru mine, implică foarte multe sentimente și emoții, iar toate acestea îți dau senzația că trăiești viața la intensitate maximă. Acum mă simt nostalgic, ăsta e cuvântul potrivit. Pentru toți cei pentru care muzica înseamnă totul și care își doresc să împartă acest lucru cu toată lumea, Vocea României este cel mai bun loc de a începe! Este locul în care înveți să trăiești ca un adevărat artist! Super, mega, fantastic, așa e Vocea în trei cuvinte!”.

Caravana Vocea României a vizitat 5 orașe: Brașov, Timișoara, Iași, Cluj-Napoca și București.

Tobi Ibitoye

Tobi Ibitoye

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Casting

Datele și locațiile preselecțiilor sezonului şase ,,Chefi la cuțite” au fost dezvăluite

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Întrecerea dintre cei trei jurați continuă! Cine își dorește să își demonstreze talentul culinar în fața chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu are acum o nouă șansă, pentru că show-ul de la Antena 1 a dat startul înscrierilor pentru cel de-al șaselea sezon. 

Datele de preselecții și locațiile au fost dezvăluite, iar doritorii încă mai au timp la dispoziție să completeze formularul de pe casting.a1.ro/chefilacutite/, ce i-ar putea arunca în jocul culinar al show-ului “Chefi la cuțite”. Toți cei care vor să ajungă față în față cu cei trei chefi trebuie să completeze datele de înscriere și să se prezinte apoi la preselecții cu o farfurie semnătură, cea mai bună a lor, ce i-ar putea califica într-o experiență unică.

Echipa „Chefi la cuțite” pornește luna aceasta  prin țară în căutarea bucătarilor talentați care vor să își demonstreze talentul în sezonul cu numărul şase. Astfel, doritorii se pot prezenta la preselecții în următoarele orașe:

  • Pe 2 iunie în Iași, la Hotel Unirea
  • Pe 16 și 17 iunie în București, la Romexpo – pavilion D1
  • Pe 22 iunie în Timișoara, la Hotel Continental
  • Pe 24 iunie în Cluj, la Hotel Belvedere

Pasionații de gătit, amatorii, bucătarii de profesie, sau cei care vor să strălucească în emisiunea ce i-a cucerit pe toți românii au acum ocazia să intre în experiența celui mai iubit show culinar.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Casting

Virgil Ianțu s-a întâlnit cu viitorii concurenţi ai emisiunii Câştiga România de la TVR 2

Published

on

Foto Credit: TVR

Pasionații concursurilor de cultură generală au răspuns „prezent” invitației lui Virgil Ianțu și au venit în număr mare, vineri, 4 mai, la preselecțiile celui de-al treilea sezon „Câștigă România!”.

Într-o atmosferă caldă și relaxată, ca între prieteni, Virgil Ianțu, gazda „Câștigă România!” i-a întâmpinat ieri pe cei dornici să afle mai multe despre concursul de cultură generală difuzat de TVR 2, în Mall Promenada din Capitală. De la mic la mare, toți cei prezenți s-au bucurat să-l întâlnească pe Virgil Ianțu, să primească autografe și să i se alăture într-o mini-competiție cu întrebări de cultură generală în care s-au câștigat cărți, rucsacuri și alte premii atractive.

„Mă bucur să mă întâlnesc cu atâția prieteni. „Câștigă România!” este un format la care țin foarte mult și mi-a adus multe satisfacții. La preselecții am întâlnit oameni bine pregătiți și determinați și sunt convins că ne vom bucura și în cel de-al treilea sezon „Câștigă România!” de un concurs foarte bun”, a spus Virgil Ianțu.

De la eveniment nu au lipsit nici premianții „Câștigă România!”: Marius Hoară, concurentul care în primul sezon a câștigat 10 ediții consecutive – permise de regulament și profesorul Oliver Anghel, învingătorul a zece ediţii consecutive în cel de-al doilea sezon și câştigător al marelui premiu, un autoturism. Reîntâlnirea a fost emoționantă, iar Oliver Anghel a mărturisit că decizia de a veni la „Câștigă România!” i-a schimbat viața.

De la ora 19.00, susținuți de cei dragi, zeci de români s-au înscris la preselecții. O mare surpriză pentru echipa TVR 2 a fost să-l întâlnească pe Marius Zegrea. Tânărul de 36 de ani este fiul unuia dintre concurenții care s-au remarcat în sezonul al doilea „Câștigă România!”. Este vorba de Lică Zegrea, din comuna Drânceni, județul Vaslui. Marius spune că de la tatăl său a moștenit pasiunea pentru cultură și lectură și că are emoții pentru că îi calcă pe urme.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Casting

PRO TV: Anamaria Prodan Reghecampf este în căutarea noilor concurenți Gospodar fără pereche

Published

on

Foto Credit: PRO TV

După ce sezonul trecut Gospodar fătă pereche s-a încheiat cu o minunată nuntă, Anamaria Prodan Reghecampf este determinată ca și sezonul acesta să le găsească gospodarilor dornici de însurătoare perechile potrivite! 

Anamaria este pregătită să cutreiere țara în lung și-n lat pentru a descoperi cei mai harnici gospodari, care își doresc să își găsească jumătatea. 

Încă de când eram mică, mama mi-a spus că avem o țară minunată plină de oameni muncitori și tradiții frumoase! Pentru mine, Gospodar fără pereche e o ocazie perfectă să descopăr și să redescopăr cât de frumoși suntem și, în același timp, să le ofer o mână de ajutor celor care nu au reușit să-și găsească jumătatea până acum. Anul trecut am avut un sezon pe cinste, dar anul acesta va fi și mai și! Gospodarii nu trebuie decât să se înscrie, de restul mă ocup eu, mă știți doar!, a declarat Anamaria.

Înscrierile sunt în toi, așa că, dacă ești un gospodar în căutarea sufletului pereche sau cunoști un fermier holtei, sună la numărul de telefon 0728.188.511 sau intră pe gospodarfarapereche.protv.ro și ai toate șansele să  găsești jumătatea.

Dacă mintea îți stă doar la semănat și recoltat, hai să o mutăm la însurat! Hai să facem dragostea rurală, la GOSPODAR FĂRĂ PERECHE!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending