HomeTELEVIZIUNESerialeCristina Ciobanasu lesina in timpul petrecerii, in “Pariu cu viata”

Cristina Ciobanasu lesina in timpul petrecerii, in “Pariu cu viata”

In episodul de luni, 10 decembrie, din “Pariu cu viata”, difuzat de la 20.30 la Pro Tv, Anca (Cristina Ciobanasu) lesina la petrecerea de ziua Ioanei (Alina Eremia) si este dusa de urgenta la spital.

Ioana isi sarbatoreste ziua de nastere, in stilul tineresc si original LaLa, printr-o petrecere tematica organizata la resedinta familiei Anghel. Ioana este inconjurata de toti prietenii ei dragi din Lala Band, de familie, de Gica si Tantica. Invitati care se distreaza, canta si danseaza, un tort surpriza, flori si multe cadouri creeaza o atmosfera de exceptie la aniversarea celor 19 ani ai Ioanei.

“Daca anul trecut Ioana a avut parte de o aniversare dubla, anul acesta primeste toata atentia, dar asta nu inseamna ca se bucura din plin pentru ca aceasta zi ii trezeste multe amintiri dureroase. Sunt prezenti toti membrii LaLa, familia, are parte de o surpriza placuta, George il aduce pe Mihaita la petrecere, are aproape toti oamenii dragi. Ea isi doreste sa reinvie spiritul LaLa, ca trupa sa fie ca inainte, unita”, spune Alina Eremia.

Totul decurge normal la petrecere, pana la un anumit moment, cand Anca lesina si este dusa de urgenta la spital, unde este supusa unei operatii riscante. “Din a doua parte a acestui episod incep drame reale care au fost extrem de greu de jucat si de dus, disperare, durere, lacrimi, ce sa va mai spun..greu”, spune Vlad.

“Cea mai complicata intrepretare a unui cantec a fost la Goodbye, nu doresc nimanui sa fie pus in situatia sa isi ia la revedere de la toti cei pe care ii iubeste, a fost foarte greu”, adauga Cristina.
Cristi (Raphael Tudor) “sta ca pe ace” pentu ca dintr-o neglijenta risca se se fi infectat cu virusul HIV. Rafael (Levent Sali) le marturiseste parintilor ca este indragostit de Sofia (Gloria Melu), ceea ce va starni gelozia Danei (Ana Baniciu) si amuzamentul telespectatorilor, luni, 10 decembrie, de la 20.30, in “Pariu cu viata”, serial difuzat la Pro Tv.

Tot in episodul de luni apar probleme in casatoria Monicai cu Dima si Sara e pusa intre cei doi barbati din viata ei, Cristi si George. Momentele muzicale din episodul de luni sunt emotionante si surprind starile de neliniste si tristete prin care trec personajele din “Pariu cu viata” : Vlad interpreteaza piesa “Fragile”, Criss piesa “Goodbye”, Cristina si Vlad piesa “Fall”, Liviu interpreteaza“Breakeven”, Sore interpreteaza “Broken Arrows”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns