HomeTELEVIZIUNEEmisiuniCristina Cioran si Vali Vijelie vin la Kanal D in show-ul ROATA NOROCULUI! Iata prin ce probe vor trece!

Cristina Cioran si Vali Vijelie vin la Kanal D in show-ul ROATA NOROCULUI! Iata prin ce probe vor trece!

Cristina Cioran si Vali Vijelie fac echipa in aceasta duminica, in emisiunea concurs “Roata Norocului”, difuzata la ora 20:00, la Kanal D! impresionati de cazul social adus in atentie echipei emisiunii, vedetele joaca in favoarea unor copii fara posibilitati financiare, Alexandru-Alberto, Andrei-Mario, Larisa si Ionut. 

 

Cristina Cioran si Vali Vijelie duc distractia la un alt nivel in acest weekend, la Kanal D! Pusi pe glume, acestia vor incerca sa dea solutia puzzle-ului si sa isi adjudece cat mai multe premii. Pedepsele hazlii si inedite, la care vor fi supusi concurentii acestei editii „Roata Norocului”, vor starni hohote de ras in randul audientei. Vizibil emotionata, Cristina se consulta de fiecare data cu Vali Vijelie, pentru fiecare consoana pe care o ofera prezentatorului pentru a completa puzzle-ul.

 

Cine nu stie sa piarda, nu castiga niciodata! Dar noi stim sa pierdem si castigam oriunde mergem”, o incurajeaza Vali Vijelie pe Cristina Cioran inainte de a da solutia de pe panou.

 

Nu ratati o editie incendiara a emisiunii „Roata Norocului”, difuzata duminica, 26 martie, la ora 20:00, numai la Kanal D!

 

Foto Credit: KANAL D

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns