HomeALL MEDIACriză, criză: Ring TV în pană de emisie!

Criză, criză: Ring TV în pană de emisie!

Cu toate ca a primit licenta de difuzare, reprezentantii de la Ring TV nu au intrat in emisie. Postul este detinut de omul de afaceri Ionut Negoita. CNA a decis a doua ora prelungirea termenului de intrare in emisie. Postul face parte din trustul Conformt Media ce detine si ziarul „Ring”

Postul de televiziune generalist a primit licenta din partea CNA pe 8 iulie 2008. Termenul de intrare in emisie a mai fost prelungit o data de catre CNA, prelungirea acordata joi fiind a doua, si ultima, potrivit legii.

In 2008, Negoita anunta ca vrea sa lanseze Ring TV pe 1 decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei. Tot atunci, omul de afaceri anunta ca, in primavara anului 2009, va lansa si un post de radio.

Potrivit prezentarii facuta postului de compania care il detine, investitia initiala pentru Ring TV se ridica la 2,5 milioane de euro.

Postul isi propune sa se remarce in peisajul audiovizual din Romania cu emisiuni pentru adolescenti care sa contina si o latura educationala si de dezbateri, pe langa cea de divertisment. De asemenea, grila de programe Ring TV va mai cuprinde emisiuni de stiri, informative, talk show-uri si concursuri de cultura generala.

Postul va dezvolta pe larg si emisiuni care vor prezenta publicului oportunitati de vacanta, dar si cum pot cere ajutor autoritatilor in caz de nevoie in timpul calatoriilor.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns