HomeLIFE STYLECriza se simte şi la Acasă: 17 actori din telenovela ''Anilea'', concediaţi

Criza se simte şi la Acasă: 17 actori din telenovela ''Anilea'', concediaţi

Pentru ca telenovela de epoca, „Aniela” anuntata cu „surle si trabite” de la Acasa Tv nu a inregistrat audiente mari la fel ca „sora mai mare” Regina, sefi de la Media Pro Picture au inceput sa concedieze acotori care interpretau roluri secundare….Aniela - Acasa tv

De la 1 ianuarie in telenovela nu vor mai aparea Mihai Calin si Rodica Lazar, dar si actorii care interpretau rolurile servitorilor de la conacul Stefanesti, informeaza Cancan.

Din film au fost scoase in total 17 personaje, renuntandu-se si la filmarile din locatia de la Stefanesti, fiind considerata mult prea costisitoare.

Cuplul Josephine si George Tannerie, chiriasii din locuinta lui Iorgu Vulturescu (Dan Condurache), interpretati de actorul Mihai Calin si Rodica Lazar vor fi trimisi la Paris impreuna cu cei doi copii ai lor.

Conform tabloidului, care citeaza surse de pe platourile din Buftea, unul dintre motivele pentru care s-a renuntat la cei doi este si comportamentul Rodicai Lazar, mereu pusa pe cearta.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns