HomeALL MEDIACRIZA | Disponibilizari la EVZ si Capital!

CRIZA | Disponibilizari la EVZ si Capital!

Aproximativ 40 de angajaţi de la “Evenimentul zilei” şi alţi câţiva de la “Capital” au fost astăzi disponibilizaţi, potrivit unor surse citate de blogurile specialiştilor din media.

Jurnaliştii disponibilizaţi urmau să primească vestea pe 26 martie, însă “din cauza scurgerilor de informaţii de pe Internet”, aşa cum motivează Marius Hagger, director general Ringier -, compania care deţine “EVZ” şi “Capital” – anunţul a fost făcut astăzi.  Ringier a transmis un comunicat intern în care a explicat decizia concedierilor. “A fost întreprinsă o reevaluare atentă a proceselor redacţionale. În urma acestei analize a reieşit faptul că “Evenimentul zilei” poate fi produs la acelaşi nivel de calitate cu o echipă redacţională mai mică, dar organizată conform standardelor internaţionale. În acelaşi timp, o atenţie sporită este acordată dezvoltării online, unde au fost alocaţi o parte dintre colegii dedicaţi ediţiei print”, au declarat reprezentanţi ai trustului elveţian.

În cazul revistei “Capital”, concedierile ar urma să afecteze aproximativ 10% din personal, conform surselor din media.


Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns