HomeLIFE STYLECriză şi în 2010: Cotidienele "Ziarul" si "Gândul" işi închid ediţiile print

Criză şi în 2010: Cotidienele "Ziarul" si "Gândul" işi închid ediţiile print

Criza financiara in media  se face „remarcat” si in 2010!

Ziua se inchide oficial, joi urmand sa apara, ultimul numar al ziarului. Publicatia o sa mai apara, o perioada, doar online desi situatia financiara este una extrem de problematica. Incepand de miercuri, nici cotidianul „Gardianul” nu va mai ajunge pe tarabele chioscurilor de ziar, informeaza Ziare.ro”

Angajatii ziarului „Ziua” au primit marti un e-mail prin intermediul caruia conducerea anunta inchiderea publicatiei si incetarea contractelor de munca incepand cu data de 6 ianuarie.

„Incepand cu data de 6 ianuarie 2010, toti angajatii grupului de presa ZIUA care nu fac
parte din echipa redactionala ZIUA online vor primi preavizul legal de incheiere a
contractelor de munca. (…)

Ma vad nevoit sa va anunt ca proprietarii Grupului de presa ZIUA au luat decizia de a suspenda aparitia cotidianului ZIUA, editia print, incepand cu joi, 7 ianuarie 2010, pana la echilibrarea balantei financiare”, se arata in e-mailul trimis angajatilor de directorul Mihai Palsu, remis Ziare.com.

Ziaristii de la Ziua nu si-au mai primit salariile de cateva cateva luni.

La randul sau, Alecu Racoviceanu, redactor sef la „Gardianul”, a declarat pentru Ziare.com, ca decizia de inchidere a cotidianului a fost luata din cauza problemelor financiare. „A fost o decizie a actionariatului, din cauza problemelor financiare arhicunoscute”, a spus Racoviceanu.ziare

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns