HomeLIFE STYLECu bicicleta prin metrou

Statiile de metrou din Bucuresti ar putea deveni locuri de parcare pentru biciclete, iar in weekend-uri, biciclistii ar putea chiar intra in metrou pe doua roti.

Ideea lansata de Metrorex a fost primita cu entuziasm de asociatiile care promoveaza pedalatul ca o alternativa de deplasare prin oras. Daca ideea Metrorexului va fi agreata de calatori, statiile de metrou ar putea deveni loc de parcare pentru biciclete, iar ultimul vagon al trenurilor ar putea gazdui atat biciclistii, cat si bicicletele lor in weekend-uri.

Ultimul vagon al metroului bucurestean ar putea gazdui biciclete si biciclisti, in week-end

Ultimul vagon al metroului bucurestean ar putea gazdui biciclete si biciclisti, in week-end. In caz ca ideile biciclistilor vor castiga teren, in viitor si in timpul saptamanii se va putea merge cu bicicleta in metrou, in asteptarea unor piste care sa faca Bucurestiul accesibil unui astfel de mijloc de transport.

Pana pe 1 mai, calatorii sunt asteptati pe pagina de web a Metrorex pentru a-si da cu parerea daca o astfel de initiativa este buna.

O asemenea imagine ar putea fi vazuta si la metroul din Bucuresti

O asemenea imagine ar putea fi vazuta si la metroul din Bucuresti

„Sunt doua idei pe care vrem sa le supunem atentiei. Una ar fi de a face niste stelaje in statiile de metrou, unde oamenii sa isi poata lasa biciclete. Intra in Unirii, de exemplu, isi lasa bicicleta in siguranta si o recupereaza cand termina munca si vor sa mearga acasa. Asta ar fi una. A doua idee, sambata si duminica, chiar sa si calatoreasca cu ele in metrou spre zonele de agrement”, a afirmat  directorul Metrorex, Gheorghe Udriste, la Realitatea TV.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns