HomeALL MEDIACum a ajuns fasneata Gianina din “Las Fierbinti”, interpretata de Anca Dumitra, sa se plimbe cu bicicleta

Cum a ajuns fasneata Gianina din “Las Fierbinti”, interpretata de Anca Dumitra, sa se plimbe cu bicicleta

Gianina, sex-simbol de „Las Fierbinti”, se viseaza diva de televiziune, astfel incat nu este de mirare ca si-a ales sa se plimbe prin sat folosind un vehicul la fel de “glamourous” ca si ea: o bicicleta roz.

Putini stiu insa faptul ca in scenariul initial Gianina, interpretata de frumoasa Anca Dumitra, ar fi trebuit sa se deplaseze cu ajutorul unui alt “mijloc de transport”: rolele. Cu toate acestea, producatorii au fost nevoiti sa faca o schimbare. Anca dezvaluie motivul: cand era mica, si-a rupt mana in timp ce incerca sa invete sa isi mentina echilibrul cu rolele in picioare.

Tanara isi aduce aminte ca mama ei este cea care a invatat-o sa mearga pe bicicleta, dar in prezent practica acest tip de miscare numai pe platoul de filmare. Anca marturiseste ca nu se incumeta sa se plimbe pe doua roti prin Bucuresti, ultimele incercari pe care le-a facut in acest sens fiind la inceputul studentiei.

Desi a practicat baletul timp de patru ani si tenisul de camp in clasele primare, craioveanca nu se considera o fire sportiva. Mai mult, actrita spune ca prefera oricand dansul in detrimentul mersului la sala, fiind de parere ca primul modeleaza corpul mult mai armonios.

Telespectatorii Pro Tv o pot urmari pe Gianina, interpretata de frumoasa olteanca Anca Dumitra, in ”Las Fierbinti” in fiecare joi, de la 20.30, si in avans pe voyo.ro de la 10.00.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns