HomeLIFE STYLECum au petrecut artiştii Revelionul 2009

Cum au petrecut artiştii Revelionul 2009

Divertis, Benone Sinulescu şi Monica Anghel au intrat deja în noul an o dată cu filmările pentru programele de Revelion.  Divertis au pătruns în 2009 „cu fruntea sus şi cu sufletul curat“, spune Cristi Greţcu, „dar puţin cocoşaţi de evenimentele politice, atât cât să ajungă la înălţimea domnului Boc. Material de râs va fi destul şi la anul, din nefericire de râs amar pentru poporul român. Noi sperăm ca emisiunile pe care le-am făcut de sărbători să ţină oamenii în faţa televizorului şi le urăm telespectatorilor noştri «La mulţi ani!» din toată inima“. antena

«Doamna Monica, e un text de bine, despre nuntă», mi-au zis. Cu orchestra am făcut şi o parodie, «Spoitoreasa», cu Daniel Buzdugan. Am mai filmat Pluguşorul şi o Gală cu premii dedicate personalităţilor politice importante, jucate de ai noştri, din Divertis.“ Gianina Corondan şi-a petrecut „Revelionul Magic“ la TVR, sub îndrumarea fostei colege Augusta Lazarov. „Am trecut în noul an încercând să reproducem, eu şi George Ivaşcu, un text despre oamenii zilelor noastre, un soţ şi o soţie… Am râs de ne-am prăpădit. George e genul care inventează mult pe moment.“
De când e în TVR, Gianina intră întotdeauna mai devreme în anul cel nou, cu un cântec sau cu un moment amuzant. „E adevărat că e ciudat când trebuie să spui, cu tot entuziasmul, la înregistrări: La mulţi ani, 2009!!! Parcă nu-ţi vine! E o probă importantă de actorie.“
Benone Sinulescu şi Dan Teodorescu au filmat şi ei pentru Revelionul Magic al lui Lazarov. „Am intrat obosit în noul an, sper că nu şi obositor. La TVR, spectacolul era structurat pe zodii. Cum numai eu eram în Gemeni, am intrat în scenă la braţ cu Margareta Pâslaru, care e în Rac, zodia următoare. Am filmat cu trupa Milenium piesa «Pupă-mă!». Ne-a ieşit din prima.
Mai erau acolo Sofia Vicoveanca, Veta Biriş…“, spune Benone Sinulescu. Iar Dan Teodorescu spune că a trăit două miracole în platoul TVR: „Miracolul de a fi în 2009 încă din 2008 şi miracolul că, deşi eram răguşit de abia vorbeam, am cântat fără probleme, pentru că era playback“.

La Kanal D, ardeleanca Ilinca Vandici a cântat „Trandafir de la Moldova“, acompaniată de taraful „Leul greu“ al familiei Cornelia Catanga-Aurel Pădureanu. La aceeaşi filmare şi-au urat „La mulţi ani!“ pentru 2009 Cosmin Cernat, Silviu Biriş, Mugur Mihăescu, Gabriel Coveşeanu, Connect-R. „Acompaniat de taraful «Bucureşti», am cântat «Fetiţe dulci ca-n Bucureşti» şi «Mărioară de la Gorj», asta din urmă în duet cu Cornelia Catanga. La finalul piesei, Catanga s-a prăvălit pe podea, peste mine…“, ne-a zis Silviu Biriş, actor al Naţionalului bucureştean şi nepot al cântăreţei Veta Biriş.
Colega Monica Anghel a cântat cu Mahala Rai Banda în ţigăneşte. „Nu ştiu ţigăneşte, dar mi-au scris băieţii din orchestră versurile. Am întrebat despre ce e vorba ca să nu spun cine ştie ce porcării.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • Am i allowed to web page link as much as this, through my own url page? I’m likely to gather as much sources of details as i am able.

Lasă un răspuns