HomeALL MEDIACum am reușit să fac rost de bani fără să apelez la bancă

Cum am reușit să fac rost de bani fără să apelez la bancă

Să faci rost de bani cu o dobândă de cel puțin 3 ori mai mică decât la bancă? Fără să apelezi la vreo organizație „dubioasă”?  Nici eu nu am crezut, până nu am avut nevoie. Dar am reușit să realizez o achiziție importantă, apelând la varianta unui credit cu mașina. 

Ideea de a face un credit rapid cu mașina personală poate părea, dar nu este deloc, o utopie. Și nici o acțiune care te face nedemn. Este cea mai bună alternativă a unui împrumut rapid. Mașina, autoturismul, este doar un pasiv care consumă bani și, prin urmare, a o transforma atunci când ai nevoie într-un activ, este cea mai bună idee și cea mai bună alternativă la băncile și instituțiile cu comisioane mari.

 

Cum am ajuns să fac un Împrumut cu mașina ?

 

Se face că, de vreo două luni, aveam în plan să achiziționez un laptop nou, de pe care să îmi desfășor activitatea. Un MacBook, care, pe lângă faptul că îmi face munca mai ușoară, îmi oferă și un statut în întâlnirile cu diverși clienți.

Cum nu reușeam nicidecum să strâng suma necesară și cum ofertele pentru un astfel de laptop sunt limitate, iar când apar nu le ia mult timp să fie adjudecate, iată-mă pus, săptămâna trecută, în situația în care fix ceea ce îmi doream eu se regăsea la un preț foarte bun. Dar de unde să fac rost de bani? Să îmi vând bicicleta ar fi durat. Să o amanetez… nu mi-ar fi adus suma necesară, și nici să completez nu aveam de unde, căci trebuia să plec în concediu. Apoi mi-a zis un prieten: amanet auto. Mi-a sugerat că un astfel de credit rapid este cea mai bună variantă pentru mine, dat fiind faptul că urma să plec în vacanță, fără autoturism, și deci nu aveam nevoie de el.

 

 

Am căutat pe Internet unde pot face un astfel de împrumut în București. Am dat peste băieții de la amanetauto.ro, care, spre surprinderea mea, aveau sedii în fiecare sector, ceea ce mi-a fost foarte la îndemână, într-un oraș aglomerat, cum este Bucureștiul. Unde mai pui că stau în Ilfov și mă temeam să nu fiu nevoit să traversez orașul pentru a mă întâlni cu ei.

Odată ajuns, lucrurile parcă au venit de la sine: un reprezentant a aruncat o privire asupra mașinii și a stabilit cam care îi este valoarea. I-a făcut câteva poze, inclusiv la kilometraj, iar eu i-am predat actele și ambele chei ale autoturismului. El l-a parcat în parcul supravegheat video și l-a acoperit cu o prelată, după ce l-a sigilat. Mi s-a părut interesant faptul că am primit acces și la camerele video din parc, pentru a îmi vedea mașina în permanență.

 

În mai puțin de o oră am plecat cu 60% din valoarea mașinii mele, fiind mai veche. Am înțeles că dacă mașina era fabricată mai recent, primeam mai mult. Cu toate acestea, am obținut un împrumut rapid, cu ajutorul căruia am plecat în vacanță având în rucsac un nou laptop, MacBook-ul mult visat. Mi-au rămas și bani, pe care i-am pus deoparte pentru a îmi recupera mașina, când mă întorc. Trebuia doar să mai completez cu suma cheltuită pe laptop și cu dobânda de 3.6% pe lună.

 

Am avut la dispoziție 30 de zile pentru a returna banii și a îmi recupera mașina, plus 14 zile de grație. Am recuperat-o cum am luat salariul.

Aș spune că mi-aș dori să nu mai fiu nevoit să împrumut bani, dar, dacă voi mai fi pus în această situație, cu siguranță voi recurge la aceeași metodă de a obține un împrumut rapid cu garanție auto, si o dobândă mică.

Tu când ai avut ultima oară nevoie de bani și cum ai făcut rost de ei?

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns