Connect with us

ALL MEDIA

Cum am reușit să fac rost de bani fără să apelez la bancă

Published

on

Să faci rost de bani cu o dobândă de cel puțin 3 ori mai mică decât la bancă? Fără să apelezi la vreo organizație „dubioasă”?  Nici eu nu am crezut, până nu am avut nevoie. Dar am reușit să realizez o achiziție importantă, apelând la varianta unui credit cu mașina. 

Ideea de a face un credit rapid cu mașina personală poate părea, dar nu este deloc, o utopie. Și nici o acțiune care te face nedemn. Este cea mai bună alternativă a unui împrumut rapid. Mașina, autoturismul, este doar un pasiv care consumă bani și, prin urmare, a o transforma atunci când ai nevoie într-un activ, este cea mai bună idee și cea mai bună alternativă la băncile și instituțiile cu comisioane mari.

 

Cum am ajuns să fac un Împrumut cu mașina ?

 

Se face că, de vreo două luni, aveam în plan să achiziționez un laptop nou, de pe care să îmi desfășor activitatea. Un MacBook, care, pe lângă faptul că îmi face munca mai ușoară, îmi oferă și un statut în întâlnirile cu diverși clienți.

Cum nu reușeam nicidecum să strâng suma necesară și cum ofertele pentru un astfel de laptop sunt limitate, iar când apar nu le ia mult timp să fie adjudecate, iată-mă pus, săptămâna trecută, în situația în care fix ceea ce îmi doream eu se regăsea la un preț foarte bun. Dar de unde să fac rost de bani? Să îmi vând bicicleta ar fi durat. Să o amanetez… nu mi-ar fi adus suma necesară, și nici să completez nu aveam de unde, căci trebuia să plec în concediu. Apoi mi-a zis un prieten: amanet auto. Mi-a sugerat că un astfel de credit rapid este cea mai bună variantă pentru mine, dat fiind faptul că urma să plec în vacanță, fără autoturism, și deci nu aveam nevoie de el.

 

 

Am căutat pe Internet unde pot face un astfel de împrumut în București. Am dat peste băieții de la amanetauto.ro, care, spre surprinderea mea, aveau sedii în fiecare sector, ceea ce mi-a fost foarte la îndemână, într-un oraș aglomerat, cum este Bucureștiul. Unde mai pui că stau în Ilfov și mă temeam să nu fiu nevoit să traversez orașul pentru a mă întâlni cu ei.

Odată ajuns, lucrurile parcă au venit de la sine: un reprezentant a aruncat o privire asupra mașinii și a stabilit cam care îi este valoarea. I-a făcut câteva poze, inclusiv la kilometraj, iar eu i-am predat actele și ambele chei ale autoturismului. El l-a parcat în parcul supravegheat video și l-a acoperit cu o prelată, după ce l-a sigilat. Mi s-a părut interesant faptul că am primit acces și la camerele video din parc, pentru a îmi vedea mașina în permanență.

 

În mai puțin de o oră am plecat cu 60% din valoarea mașinii mele, fiind mai veche. Am înțeles că dacă mașina era fabricată mai recent, primeam mai mult. Cu toate acestea, am obținut un împrumut rapid, cu ajutorul căruia am plecat în vacanță având în rucsac un nou laptop, MacBook-ul mult visat. Mi-au rămas și bani, pe care i-am pus deoparte pentru a îmi recupera mașina, când mă întorc. Trebuia doar să mai completez cu suma cheltuită pe laptop și cu dobânda de 3.6% pe lună.

 

Am avut la dispoziție 30 de zile pentru a returna banii și a îmi recupera mașina, plus 14 zile de grație. Am recuperat-o cum am luat salariul.

Aș spune că mi-aș dori să nu mai fiu nevoit să împrumut bani, dar, dacă voi mai fi pus în această situație, cu siguranță voi recurge la aceeași metodă de a obține un împrumut rapid cu garanție auto, si o dobândă mică.

Tu când ai avut ultima oară nevoie de bani și cum ai făcut rost de ei?

 

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

ALL MEDIA

Programe TVR, difuzate de un post tv fără acordul televiziunii publice

Published

on

Televiziunea Română a constatat faptul că Cinemaraton difuzează producţii TVR fără acordul postului public, încălcând legislaţia în domeniu. De asemenea, grila de programe a postului Cinemaraton este alcătuită în mod preponderent din producţii ale postului public de televiziune, în condiţiile în care Televiziunea Română nu a primit o solicitare în acest sens.

 

Printre producţiile difuzate fără acordul TVR se numără: „Memorialul Durerii – Mişcările studenţeşti din 1956”, realizator Lucia Hossu Longin; „Memorialul Bucureştilor (2) – Biserica Ienei”, realizator Lucia Hossu Longin; „Memorialul Durerii – Canalul Morţii”, realizator Lucia Hossu Longin; „Memorialul Durerii – Mircea Dinescu”, realizator Lucia Hossu Longin; „Reconstituiri – Ministerul Adevărului”, realizator Lucia Hossu Longin, scenariul Dan Necşulea sau „Tandreţea Lăcustelor”, regia Dan Necşulea.

 

Prin această situaţie, Cinemaraton încalcă prevederi din Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare precum şi din Decizia CNA nr. 220/2011 privind Codul de reglementare a conţinutului audiovizual.

În aceste condiţii, Televiziunea Română a transmis o notificare prin care interzice Cinemaraton să mai utilizeze fără acord, înregistrările SRTv, în caz contrar rezervându-şi dreptul de a de a sesiza organele jurisdicţionale.

De asemenea, TVR  a semnalat Consiliului Naţional al Adudiovizualului această situaţie pentru ca forul, în calitate de garant al interesului public si de unica autoritate de reglementare în domeniul programelor audiovizuale,  să dispună măsurile pentru intrarea în legalitate a postului menţionat.

 

 

  • În conformitate cu prevederile art.13 alin. (1) lit. a) şi f), art 1063 alin. (1) lit a), f) şi  g),  precum şi art. 113 lit. b), e) şi i) din Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare, SRTv în calitate de titular de drepturi de autor, producător de înregistrări audiovizuale şi organism de televiziune, are dreptul exclusiv de a autoriza sau interzice utilizarea producţiilor proprii, inclusiv prin reproducere, radiodifuzare şi punere la dispoziţia publicului pe Internet.

 

** În situaţia utilizării producţiilor SRTV (preluate de la foşti angajaţi sau din alte surse) în vederea includerii în emisiuni de televiziune, există obligaţia legală privind  obţinerea acordului SRTv în calitate de titular de drepturi.  Difuzarea unei înregistrări audiovizuale produse de TVR, în tot sau în parte, fără acord, cu înlăturarea siglei producătorului, poate întruni elementele constitutive ale următoarelor infracţiuni prevăzute de Legea nr.8/1996, radiodifuzarea operelor sau a produselor purtătoare de drepturi conexe, fără consimţământul producătorului, faptă pentru care legea prevede  închisoare de la o lună la un an sau amendă (art 140 alin. (1) lit c).

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

In grila Kanal D revine show-ul „Bravo ai stil! All Stars”. Iata care sunt concurentele!

Published

on

Cele mai valoroase competitioare din primele trei sezoane „Bravo, ai stil!” se pregatesc de participarea in show-ul devenit fenomen

 

„Bravo, ai stil! All Stars” aduce cea mai intensa si spectaculoasa competitie de stil la un alt nivel, aruncand in lupta cele mai pregatite concurente din sezoanele precedente ale sow-ului . Frumoase, hotarate, curajoase in alegerea tinutelor si deja trecute prin „sita” intransigenta a juratilor si a publicului, 11 fete dintre cele mai stilate se vor lupta din nou pentru marele premiu de 100.000 de lei.

Telespectatorii vor avea ocazia sa le reintalneasca si sa le voteze pe Silvia, Alina, Andreea, Larisa (concurente in primul sezon), Marisa, Denisa, Otilia, Irina (concurente din cel de-al doilea sezon), Iuliana, Emiliana si Beatrice (participante in cel de-al treilea sezon „Bravo, ai stil!”).

 

Exigenta va fi maxima la „Bravo, ai stil! All Stars”, asteptarile din partea juratilor, uriase. Fetele au castigat deja experienta, sunt obisnuite si cu lumina reflectoarelor si cu cele mai aspre critici membrilor Juriului, pot evita cu mai multa usurinta eventuale capcane ale contracandidatelor in lupta pentru marele premiu. Editiile precedente „Bravo, ai stil!” au constituit pentru aceste tinere o adevarata scoala, o perioada a formarii in mai multe sensuri, pentru ca dincolo de deprinderea abilitatii in a-si alege tinutele, acestea  au invatat sa se cunoasca mai bine, si-au rafinat reactiile si au castigat de partea lor un public numeros, extrem de fidel.

Cum se vor descurca, de aceasta data, cele mai puternice concurente de pana acum, veti putea urmari in „Bravo, ai stil! All Stars”, din 22 ianuarie.

 

Emisiunea va fi difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16:30, la Kanal D. Prima Gala „Bravo, ai stil! All Stars” va putea fi urmarita sambata, 27 ianuarie, imediat dupa „Exatlon”.

 

Foto Credit: KANAL D

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Operatorul de cablu UPC a introdus postul de televiziune Minimax HU

Published

on

UPC România a introdus în grila sa de programe postul Minimax, varianta în limba maghiara. Deoarece Minimax este un canal de televiziune atât de îndrăgit de micii telespectatori, de la începutul acestui an, feed-ul unguresc al postului este disponibil abonaților la pachetul Panonia de la UPC, fiind accesibil și locuitorilor din zonele vorbitoare de maghiară din România.

 

Introducerea feed-ul unguresc al postului Minimax în grila UPC aduce un plus de calitate și divertisment și prin prezența în program a noilor seriale marca DreamWorks (difuzate și pe Minimax România), achițizii recente de amploare în portofoliul postului de televiziune pentru copii. În plus, Minimax Ungaria difuzează filme animate, serialul producție proprie „Little Marron Club” (care combină animația și live-action- ul, pentru a spune o poveste plină de muzică și prietenie) și „Masha and the Bear” (populara serie animată rusească inspirată de poveștile pentru copii despre micuța Masha și ursul care o salvează de fiecare dată când dă de greu).

 

Minimax HU este disponibil la numărul 790 din EPG.

 

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Trending