HomeALL MEDIACum te ajută stimularea cerebrală să-ți atingi obiectivele în orice domeniu

Cum te ajută stimularea cerebrală să-ți atingi obiectivele în orice domeniu

“Vreau să îmi ating obiectivele, dar nu știu exact cum aș putea să fac asta.”

 

Îți sună familiar aceste cuvinte? La fiecare început de an pui pe hârtie un nou set de obiective, dar nu ajungi niciodată să le îndeplinești nici măcar parțial? Ești sătul de obstacolele pe care nu reușești să le dobori, teamă, nesiguranță, stimă de sine scăzută?

Urmăream în urmă cu ceva timp niște discuții pe o comunitate de dezvoltare personală și cineva a pus o întrebare interesantă: A expirat deadline-ul stabilit și nu am reușit să pun în aplicare obiectivul propus. Ce fac când planurile eșuează și nu am timp de pierdut?

 

Mi-a captat atenția un răspuns care spunea simplu: “încearcă să te calmezi și detensionezi”. Toată lumea dezbătea acest răspuns, părerile majore susțineau ideea că este imposibil ca în situațiile de criză să își păstreze calmul și să gândească lucid. Te-ai gândit vreodată că o atitudinea de calm și detașare poate fi obțiuntă prin stimulare cerebrală? Află mai jos cum!

 

Tehnologia revoluționară Mind Synergy

 

Elementul cheie în materie de sănătate și vitalitate îl reprezintă păstrarea unui echilibru emoțional la nivelul întregului corp. Stresul la care suntem zilnic expuși, tulburările comportamentale, oboseala fizică și psihică, dificultățile de concentare și memorare, anxietatea și depresia, sunt factorii primordiali care stau în calea atingerii obiectivelor personale.

Mind Synergy este un dispozitiv cu un puternic caracter inovator, special conceput pentru stimularea cerebrală. Prin intermediul unor stimuli auditivi și luminoși, precum și a unui set de programe proprii, utilizarea dispozitivului influențează benefic toate aspectele importante ale vieții. Se urmărește relaxarea după o zi obositoare de muncă, punerea gândurilor în ordine, respectiv eficientizarea acțiunilor viitoare.

 

După o utilizare mai îndelungată a dispozitivului (cel puțin o lună de zile fără întreruperi) vei avea o vizune mai îmbogățită asupra realității și vei stimula capacitatea de relaxare a organismului, astfel ca, pe viitor să iei cele mai bune decizii.

Mai mult, utilizând programe pentru a echilibra funcționarea emisferelor cerebrale, pot fi evocate noi nivele de încredere în sine, voință – caracteristici de bază pentru a-ți duce toate planurile la bun sfârșit, fără a acumula frustrări cauzate de eșec.

 

Mai multe informații

Roxana Mureșan

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns