HomeALL MEDIACupa Davis | Meciul cinci va decide castigatoarea: Romania – Finlanda 2-2

Cupa Davis | Meciul cinci va decide castigatoarea: Romania – Finlanda 2-2

Romania si Finlanda se afla la egalitate, la Cluj-Napoca, scor 2-2, in primul tur al barajului de ramanere in Grupa I Euro/Africana a Cupei Davis.

Marius Copil, numarul 215 ATP, nu a reusit sa produca surpriza si a cedat in fata lui Jarkko Nieminen, al 39-lea jucator al lumii, scor 3-6^5-7^6-1^6-7(4).

Aradeanul a facut un singur game slab pe serviciul sau in primul set si a platit pentru asta. Apoi s-a descurcat minunat in mansa secunda pana la 5-3 pentru el, dupa care a picat, cedand patru game-uri la rand. Si-a revenit repede si a facut un act trei excelent, dominandu-l pe Nieminen la toate capitolele. In setul al patrulea, cel mai echilibrat al meciului, s-a mers cap la cap pana in tie-break, unde experienta nordicului si-a spus cuvantul.

Disputa dintre Romania si Finlanda se va decide in urma partidei dintre Victor Crivoi (354 ATP) si Harri Heliovaara (325 ATP). Cei doi jucatori par de acelasi nivel dupa clasament, insa bucuresteanul e mult mai experimentat si are de partea sa si suportul publicului.

TenisPlace

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns