HomeLIFE STYLECutiuta Muzicala revine cu volumul 10!

Cutiuta Muzicala revine cu volumul 10!

Proiectul “Cutiuta Muzicala”, coordonat de Liliana Stefan si produs de MediaPro Music, special conceput pentru cei mici, revine cu volumul 10! Copiii si parintii vor putea asculta atat melodii clasice din folclorul pentru copii, cat si piese noi. 
Noua Cutiuta Muzicala contine 12 cantecele care ii poarta pe copii intr-o lume de poveste. Cele patru vedete ale caror voci apar pe acest nou material discografic sunt Andreea Marin, Elena Gheorghe, Horia Brenciu si Pavel Bartos.
Andreea Marin a inregistrat piesele “Sapte gaste si-un gansac”, “Pastorita”, “Eu am zece degetele”, iar aceasta noua experienta a fost una extrem de placuta pentru vedeta.
Si Horia Brenciu apare pe Cutiuta Muzicala 10! Artistul a inregistrat trei piese: “Prajitura”, “Cantec de leagan” si “O zi in care n-ai facut nimic”.
„M-am tot intrebat care este calea cea mai rapida metoda prin care poti adormi un copil. Fara indoiala muzica este cea mai buna modalitate! Prin intermediul Cutiutei Muzicale, parintii au la dispozitie jumatate din formula secreta de adormit copiii. Eu vin cu cealata jumatate. Ei trebuie doar sa ii legene pe cei mici si sa puna cd-ul pe repeat! Sper ca toata lumea sa se bucure de acesta productie, atat cei care au 1 an, intocmai ca fiica mea, dar si cei care anul asta au implinit 83 de primaveri, precum venerabilul meu tata!””, a spus Horia Brenciu.
Pavel Bartos a cantat si el trei piese vesele, dand viata unor povesti despre gascani, cocosi, pisici:
„De cand s-au nascut fetitele mele, stiu sa imit din ce in ce mai bine sunetele multor animale. Niciodata nu m-am gandit ca pot materializa toata nebunia si ideile din mintea mea intr-un album precum ‘Cutiuta muzicala’”, a spus indragitul actor.

Lasa un comentariu aici!

Written by

adrian.popa@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns