HomeLIFE STYLECutremurul de sambata a adus audiente posturilor tv !

Cutremurul de sambata a adus audiente posturilor tv !

Seismul care s-a produs sambata seara a adus cresterea audientelor posturilor de televiziune, care au transmis mai mult sau mai putin voit „cutremurul in direct”.

Astfel, Realitatea tv a fost lider de piata in intervalul orar 20.30 – 21.00, cu un rating de 7.1%, iar Antena 3 a inregistrat 241.000 de telespectatori. OTV-ul a tinut si el in fata televizoarelor 283.000 de romani. Celelate posturi tv intregistrand audiente mici in acest interval .

Realitatea Tv transmitea in direct emisiunea „Zona de Impact” cand invitatii din studio, politicianul Adrian Paunescu, sociologul Mircea Kivu si jurnalistul Val Valcu, au simtit unda seismica.
Paunescu a spus imediat ca este vorba de un cutremur de aproape 5 grade, iar ziaristul Valcu si-a manifestat speranta ca la nivelul Capitalei sa nu fie victime.
Antena 3 a prins unda seismica spre final, la ora producerii cutremurului postul de televiziune transmitand un documentar. Ca sa recupereze din avansul luat de postul concurent, pe post a aparut imediat moderatorul Florin Condurateanu, care a facut apel la calmul populatiei.

OTV-ul dezbatea la momentul producerii seismului o problema stringenta-sinuciderea in direct a Nikitei. Cutremurul a schimbat insa imediat tema discutiei, care a adus audienta mai mare.
Potrivit datelor, OTV-ul a luat fata Antenei 3, cu un rating de 2.4 % si cu o cota de piata de 5.8%.
A doua zi Jurnalele de televiziune cat ziarele au abordat in detalii acest eveniment care oricand poate provoca pagube catastrofale.realitatea tv

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns