HomeLIFE STYLECynthia Nixon s-a logodit cu partenera sa

Cynthia Nixon s-a logodit cu partenera sa

Actriţa americană Cynthia Nixon, interpreta Mirandei Hobbes din franciza „Totul despre sex”, a anunţat că s-a logodit cu partenera sa de viaţă, activista americană Christine Marinoni, informează accesshollywood.com.

Actorii Kristen Davis, David Hyde Pierce, Audra McDonald şi Ana Oritz au fost şi ei prezenţi la acest eveniment, sponsorizat de BroadwayImpact.com în sprijinul iniţiativei guvernatorului de New York, David Paterson, pentru legalizarea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex. Actriţa Kristen Davis, interpreta rolului Charlotte York din serialul „Totul despre sex”, a urcat pe scenă alături de colega ei din film, Cynthia Nixon, însă nu s-a adresat publicului prezent.

CYNTHIA NIXON

Cynthia Nixon are doi copii, Samantha, în vârstă de 13 ani, şi Charles Ezekiel, în vârstă de 7 ani, cu fostul său iubit, Danny Mozes, un profesor de limba engleză cu care a avut o relaţie din 1988 până în 2003. În 2005, actriţa a făcut public faptul că, din 2003, are o relaţie cu activista Christine Marinoni. Cele două locuiesc împreună cu copiii Cynthiei.

Cynthia Nixon, în vîrstă de 43 de ani, şi Christine Marinoni, s-au cunoscut cu ocazia unei campanii de strîngere de fonduri pentru dotarea şcolilor publice din New York.

Nixon şi colegele sale din seria tv „Totul despre sex” – Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall şi Kristin Davis – vor lansa în 2010 cel de-al doilea film pentru marile ecrane inspirat din popularul serial de televiziune.


Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns