HomeTELEVIZIUNEEmisiuni„Dă-te mare!” – unicul show tv din România care promovează copiii talentaţi, din 15 februarie, la LookTV

„Dă-te mare!” – unicul show tv din România care promovează copiii talentaţi, din 15 februarie, la LookTV

Look TV lansează, din 17 februarie, un nou proiect ambiţios, o emisiune-concurs săptămânală, cu juriu, care promite să fie cel mai distractiv talent show pentru copii din România, cu un premiu final în valoare de 20.000 de lei.

Producţia de divertisment “Dă-te mare!” se adresează în primul rând copiilor talentaţi, spontani şi isteţi din toată ţara, apoi părinţilor, bunicilor, întregii familii, profesorilor şi tuturor celor care vor să se relaxeze cu un spectacol de excepție. Doar la Look TV cei mici se dau mari cu voci excepţionale, cu talente actoriceşti remarcabile, cu stăpânirea diferitelor instrumente muzicale, cu dansul, performanţele sportive şi cu o serie de abilităţi inedite.

Cele 16 ediţii ale emisiunii vizează în aceeași măsură copiii care și-au transformat talentul în perfomanță, cât și pe cei care nu au avut încă această şansă, iar premiul final este de 20.000 de lei.

Competiția este jurizată de personalități ale lumii artistice de la noi: Matilda Pascal Cojocărița, Răzvan Krivaci și Mirela Fugaru.

Gazdele emisiunii sunt Raluca Anton, o prezenta agreabilă și „cool”, și Vlad Podar, cel care va destinde armosfera și îi va provoca pe copii să se distreze și să se exprime.

Oaspeți permanenți la „Dă-te mare!” sunt doi copii dezinvolți și energici, Vlad Morar și Șerban Pop, care urmăresc evoluția concurenților cu mai mult sau mai puțin scepticism, dar cu mult entuziasm și bună dispoziție.

Din 17 februarie, în fiecare duminică de la 17.30, Look TV încurajează copiii să-și demonstreze talentele, în cadrul uni show grandios – “Dă-te mare!”.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns