HomeLIFE STYLEDALMA A FILMAT VIDEOCLIP PENTRU UTV

DALMA A FILMAT VIDEOCLIP PENTRU UTV

Piesa „Love Was Never Her Friend”, compozitia lui Marius Moga cu care Dalma participa la selectia nationala Eurovision, a starnit interes si in afara sferei „eurovisionistice”.
UTV a considerat ca piesa se potriveste cu publicul sau, asa ca a solicitat filmarea unui videoclip.

Asadar, sambata, Dalma si toata echipa care o sustine s-au strans la Club „The Church” (in incinta Preoteasa). Filmarile au durat mai bine de 3 ore. Ineditul situatiei consta in faptul ca s-a filmat cu sunet live. Dalma a cantat „Love Was Never Her Friend” de peste 5 ori, desi este o melodie care solicita mult vocea solistei, desi are turneu de televiziuni in aceasta saptamana si canta live pretutindeni.
Pe scena, Dalma a fost insotita de echipa de dansatori de la „Trouble Crew”, cu care a filmat videoclipul pentru Eurovision (www.youtube.com ).
Cu un joc de umbrele imaginat de Marius Moga si o coregrafie semnata Paul Gheorghe ei au creat o imagine dinamica si interesanta, in atmosfera piesei care vorbeste despre dragoste si dezamagire… Moga si toata echipa My Band, plus staff-ul Gala PR, au participat activ la filmari.

Videoclipul va putea fi vazut in zilele urmatoare pe UTV.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns