HomeLIFE STYLEDALMA MERGE IN FINALA EUROVISION

DALMA MERGE IN FINALA EUROVISION

Melodia „Love Was Never Her Friend”, o compozitie Marius Moga, interpretata de DALMA, s-a calificat in Finala Eurovision 2009.dscn15151
In seara de 27 ianuarie, din Studioul 3 al TVR, a fost transmisa in direct Semifinala 1, un show cu emotii, lacrimi, zambete si melodii cantate live. De aceasta data juriul a tinut cont de calitatea melodiei, de show si, mai ales, de prestatia live. Aceasta a adus cateva surprize. Piese si artisti cotati ca aproape siguri pentru finala nu s-au calificat.

DALMA, artista din Brasov, a mizat in primul rand pe vocea cu ambitus extraordinar, pe timbrul unic, pe experienta scenica, pe talentul de a canta live si pe show-ul pregatit. Imbracata intr-o rochie turcoaz cu verde (creata special pentru ea de Cornelia Berinde), in stil clasic elegant (in conformitate cu tinuta Dalmei pe scena), DALMA a venit cu o surpriza: DAX. Saxofonistul a insotit-o in periplul sau muzical, dand noi accente si conotatii melodiei semnata Marius Moga. Ritmurile au fost insotite de trupa de dans Trouble Crew, pe o coregrafie semnata Paul Gheorghe.

La sfarsitul momentului sau, DALMA a primit aplauze reale de la public si de la presa.

Emotiile s-au lasat vazute pe fata DALMEI abia dupa deschiderea plicurilor si s-a manifestat zgomotos abia dupa ce s-au linistit apele, cand sarbatorea cu echipa ei. Asa e DALMA: foarte serioasa in privinta muzicii, plina de viata si haioasa in afara scenei. „Am avut emotii, dar stiu sa le stapanesc. Le transform in… altceva. In ceva care ma ajuta sa transimt publicului mesajul si incarcatura melodiei, mai ales ca „Love Was Never Her Friend” e plina chiar de… emotie. Asadar, e de bine! Ma concentrez pur si simplu pe ce am de facut. O fi si din cauza educatiei primite. Stiu ca am un lucru de facut, nimic altceva nu conteaza. Aseara totul a fost parca ireal de frumos. Eu am stiut ca e bine si mi-am dat silinta sa fiu la inaltimea situatiei. Am lucrat foarte mult in ultimele saptamani… Acum imi iau un fel de pauza ca sa ma pregatesc. Vreau sa cant si mai bine in finala!” – povesteste DALMA.

De acum, toata echipa ei (Marius Moga, My Band, Dax, Trouble Crew, Laura Tibuleac – styling, Adrian Voinescu – impresar, tour manager, Gala PR etc) are si mai mult de lucru. Toti consideram ca show-ul trebuie sa fie impecabil, fiecare detaliu conteaza. DALMA a intrat in pauza vocala pana vineri, dupa turneul de televiziuni pe care la facut saptamana trecuta (Happy Hour, Tonomatul DP2, Miezul Zilei, Neata cu Razvan si Dani, Bravo Show, Duminica in familie), dupa repetitii cu Dax si repetitii Eurovision. Dar, cu toata pauza vocala nu se poate abtine sa raspunda la telefon. Primeste multe incurajari, chiar si de la necunoscuti. Printre altii, comunitatea My Band (care a descoperit-o si a sustinut-o de la inceput) si brasovenii sunt deja fanii DALMEI.

Le multumim tuturor celor care au votat DALMA pentru finala. Votati numarul 9 in seara de sambata, numarul de intrare al in concurs al melodiei „Love Was Never Her Friend”!

Aici puteti vedea Semifinala 1 in „reluare”: www.tvr.ro


Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns