HomeLIFE STYLEDamian Drăghici & Brothers vor susţine un ultim concert impreună

Damian Drăghici & Brothers vor susţine un ultim concert impreună

Fără certuri, fără rivalităţi profesionale şi fără orgolii, proiectul muzical Damian & Brothers a ajuns la final. După trei ani de mari succese la public, mii de minute în concert, spectacole în ţară şi străinătate, artiştii au ales să îşi urmeze fiecare propriul drum. Pe 17 decembrie, la Sala Palatului din Capitală, Damian & Brothers vor veni pentru ultima oară în faţa publicului.Damain DraghiciÎn 2006, Damian & Brothers au pornit la un drum pe care fondatorul Damian Drăghici îl ştia riscant. „Acesta a fost un vis de-al meu, un blestem care mă tot alerga – să mă întorc acasă şi să fac un proiect cu fraţii mei, ţiganii”, a explicat Drăghici. „Am crezut că e o idee foarte bună, dar nu am crezut că proiectul va rezista mai mult de 6 luni – 1 an. La momentul la care am început noi proiectul, exista o foarte mare discriminare a romilor (…), dar, de-a lungul celor trei ani, am avut un foarte mare succes – nu doar în România, ci şi în rândul publicului internaţional. Cred şi sper că prin iniţiativa proiectului meu am schimbat percepţia oamenilor faţă de romi”.

Damian & Brothers a propus un concept muzical ce păstrează vie pasiunea ţiganilor, îmbogăţind-o cu sound-uri şi ritmuri noi. De anul viitor, Damian Drăghici va fi în slujba jazz-ului. „Îmi doresc un alt proiect şi un alt mod de exprimare. Va fi un proiect muzical realizat cu artişti din Statele Unite şi Europa, inclusiv din România, cu un stil preponderent de jazz-pop”, a declarat artistul.

Damian Drăghici are la activ 17 albume muzicale, a cântat de-a lungul vremii alături de adevărate legende internaţionale precum James Brown, Joe Cocker, Shaggy şi Gipsy Kings. În 2005 a primit premiul Grammy pentru albumul „Journey To The Sun”.

Muzicianul Damian Drăghici s-a născut la Bucureşti într-o familie romă şi a început să cânte la vârsta de trei ani. La zece ani, instrumentul preferat era naiul, iar la 15 ani înregistra cu Orchestra Simfonică Radio. A părăsit ţara în perioada comunistă, ajungând să cânte pe străzi şi la nunţi şi botezuri în Grecia. A absolvit cu Magna Cum Laudae secţia interpretare de jazz la Colegiul de muzică Berkley din Boston.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments
  • vreau si eu ceva melodii cu damian draghici & brothers! please!!

  • vreau si eu ceva melodii cu damian draghici & brothers! please!!

Lasă un răspuns