HomeLIFE STYLEDan Balan a castigat cel mai important premiu din industria muzicala ruseasca

Dan Balan a castigat cel mai important premiu din industria muzicala ruseasca

Dan Balan, unul dintre cei mai solicitati interpreti ai momentului, si-a mai adaugat un premiu la colectia sa de trofee muzicale! 

Artistul a fost desemnat invingator la categoria Cel mai Bun Interpret (Best Male Singer) din cadrul premiilor rusesti Music Box, reusind sa se impuna in fata altor nominalizati, precum Ivan Dorn, Irakli, Timati sau Dima Bilan.

Fanii au fost cei care au hotarat castigatorul, iar cu ajutorul lor, artistul moldovean a reusit sa adune cele mai multe voturi dintre toti nominalizatii, adica dublu fata de locul doi, pe care s-a pozitionat interpretul Dima Bilan.

Decernarea premiilor Music Box a avut loc aseara la palatul din Kremlin, Moscova. Pe piata muzicala din Rusia, premiile Music Box sunt echivalentul celebrelor premii MTV.

Pe langa succesul din Rusia, Dan Balan este in continuare unul dintre cei mai apreciati artisti si in Romania. Cantaretul a lansat la inceputul lunii iulie un videoclip plin de pasiune si energie, pentru piesa “Lendo Calendo”, cantata impreuna cu interpreta Tany Vander si rapperul american Brasco, care a devenit rapid hit!

Lasa un comentariu aici!

Written by

adrian.popa@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns