HomeALL MEDIADan Bitman revine la TVR 1 cu emisiunea Danutz Srl

Dan Bitman revine la TVR 1 cu emisiunea Danutz Srl

Emisiunea moderata de Dan Bitman revine la Tvr incepand cu data de 3 octombrie 2010 si aniverseaza astfel cel de-al saptelea sezon in grila postului national de televiziune. Prima editie,programata duminca de la orele 17:00, ii va avea ca invitati pe Angela Similea,Ovidiu Komornyc si Stefan Banica Junior.

In ceea ce priveste lucrurile inedite care isi vor face simtita prezenta inca de la prima editie, Nicoleta Ilie, producatoarea emisiunii afirma ca:”Dintre telespectatorii participa la concursul telefonic, castigatorul fiecarei editii va deveni vedeta pentru o zi. Adica, in editia imediat urmatoare va fi invitat in platou alaturi de Dan si va fi supus unor provocari, printre care si aceea de a canta live impreuna cu trupa Marfar”

De asemenea, una dintre rubricile cunoscute ale acestei productii de divertisment: ”Un diamant la Srl” o va avea drept protagonista pe Angela Similea care va revedea impreuna cu telespectatorii imaginii de neuitat din arhiva tvr. Si artista va avea un invitat, in persoana lui Ovidiu Komornyc, cu care va interpreta o melodie ca va fi inclusa pe noul lor album. Tot pentru a canta va fi prezent in emisiune si Stefan Banica.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

<p>Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti<br /> Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.</p>

No comments

Lasă un răspuns