HomeALL MEDIARevista PreseiDan Bittman de la Holograf se simte bine după operația de la Viena, dar recuperarea va mai dura două săptămâni

Dan Bittman de la Holograf se simte bine după operația de la Viena, dar recuperarea va mai dura două săptămâni

  • Dan Bittman a început să meargă și să vorbească, dar recuperarea după intervenția chirurgicală va mai dura două săptămâni;
  • Edi Petroșel și Mugurel Vrabete au lansat, în această dimineață, în premieră, la Europa FM, noul single Holograf: „Dacă noi ne iubim”.

 

Bucureşti/ 15.10.2012: Holograf și-a lansat, în această dimineață, la Europa FM, noul single „Dacă noi ne iubim”. Edi Petroșel și Mugurel Vrabete prezenți, astăzi, la emisiunea „Deșteptarea”, realizată de Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu – au vorbit și despre starea de sănătate a lui Dan Bittman. Solistul trupei se simte bine și se recuperează, în continuare, după intervenția chirurgicală suferită la Viena: „Din punct de vedere medical acum este în regulă. A început să meargă, să vorbească, să zâmbească, râde…însă cred că va mai dura o săptămână… două, până când îi vom auzi și vocea… așa… în parametri, cât de cât”, au spus cei doi membri ai formației.

 

Holograf a anunțat, pe 10 octombrie, în emisiunea „Deșteptarea” de la Europa FM, că își amână mega-concertele programate la Sala Palatului din Capitală, pe 22 și 23 octombrie. Solistul trupei Dan Bittman s-a operat și are nevoie de recuperare medicală iar perioada de refacere a artistului este mai mare decât timpul rămas până la concertele de la sfârșitul acestei luni.

 

Edi Petroșel și Mugurel Vrabete i-au asigurat, însă, pe fani că nu este nimic grav: „Dan a avut o problemă medicală. Toți am rămas puțin surprinși. N-a fost nimic grav, dar a trebuit să aibă loc o intervenție chirurgicală, miercuri, la Viena. Vrem să vă spunem că marea problemă a fost să-l convingem pe Dan că nu poate, fizic, să cânte”, au mărturisit cei doi membri Holograf. „Până la urmă, decizia a aparținut grupului împotriva solistului”, au anunțat, râzând, Edi Petroșel și Mugurel Vrabete.

 

Concertele Holograf vor fi reprogramate anul viitor, cel mai probabil în luna februarie, potrivit celor doi membri Holograf. Trupa anunță că fanii care au achiziționat bilete la spectacole pot să le păstreze pentru data la care vor fi reprogramate concertele.

 

Despre Europa FM – un radio de milioane de români.

Europa FM face parte din trustul Lagardère Active Radio International, alături de Radio 21, Smart FM şi Vibe FM şi este primul post privat din România, cu acoperire naţională în FM. Anul acesta, în data de 26 mai, radioul a sărbătorit 12 ani de existenţă.

Europa FM a primit titlul de – Cel mai de încredere post de radio –  timp de şapte ani la rând în clasamentul Trusted Brands, iar cele mai recente sondaje realizate de Asociaţia pentru Radio Audienţă confirmă că Europa FM este postul de radio alături de care românii petrec cel mai mult timp pe parcursul unei zile. Peste 1.600.000 de ascultători aleg să păstreze zilnic frecvenţele Europa FM, pentru cea mai bună muzică din ’80 până azi şi pentru ştirile care contează.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

carmen.moraru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns