HomeALL MEDIADan Bittman şi-a revenit: cântă din nou!

Dan Bittman şi-a revenit: cântă din nou!

Dan Bittman şi-a revenit complet. Anunţul pe care îl aşteptau cu sufletul la gură toţi fanii trupei, a fost făcut în această dimineaţă în Deşteptarea, în exclusivitate la Europa FM. Solistul trupei Holograf a cântat live în studioul Deşteptarea: http://www.youtube.com/watch?v=PUU_w3jzeVE

După 4 luni de tratament şi nenumărate vizite pe la medici, tratamentul care i-a salvat vocea lui Dan Bittman a venit de la un medic român, academicianul profesor doctor Constantin Popa, de la Institutul de Boli Cerebrovasculare, la care a ajuns la insistenţele colegului său de trupă, Edi Petroşel.“Este un medicament de 16 lei, care a reparat legătura între nerv şi coarda vocală. După 8 ore de când am luat prima pastilă, vocea mi-a revenit”, mărturiseşte Dan Bittman.

Tratamentul s-a încheiat la sfârşitul săptămânii trecute. De vineri, 15 februarie, Dan Bittman nu mai ia nici o pastilă şi a revenit deja în sala de repetiţii.

Dan Bittman spune acum că nu a fost vorba despre o eroare a medicilor de la Viena, cei care au făcut intervenţia chirurgicală:”În cursul operaţiei, nervul a stat foarte mult timp sub anestezie şi intins, de unde şi efectele secundare.”

Tratamentul-minune a venit în momentul în care solistul trupei Holograf îşi pierduse orice speranţă că va mai cânta vreodată. El le-a spus colegilor de trupă să înceapă să caute un alt solist:”Am luat lucrurile exact aşa cum erau, psihic eram pregătit să renunţ la cântat”, a mărturisit Dan Bittman. Artistul fusese consultat de mai mulţi medici, inclusiv un logoped şi încercase mai multe tratamente, printre care şi acupunctura, dar fără rezultate.

Edi Petroşel a declarat, astăzi, în Deşteptarea, că nu şi-a pierdut nicio clipă speranţa că Dan Bittman îşi va reveni. “Anunţăm oficial sezonul de primăvară deschis, la repetiţii Dan cântă foarte bine, urmează un spectacol- test”, a adăugat acesta.

Dan Bittman le-a mulţumit fanilor trupei Holograf, care l-au susţinut în toată această perioadă dificilă:”Am simţit foarte multă dragoste din partea lor, oameni pe care nu-i cunosc!”.

Solistul a mai spus că vorbele pe care i le-a spus impresarul trupei, Aurel Mitran, l-au marcat şi l-au ajutat. “Mi-a spus aşa: Eu cred că tu o să mai cânţi, nu se termină aşa, pentru că Dumnezeu e un mare povestitor şi nu poate să lase povestea neterminată.”

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns