HomeMAGAZINDan Chisu i-a batut pe Gina Pistol si Piturca pentru 2.500 de euro

Dan Chisu i-a batut pe Gina Pistol si Piturca pentru 2.500 de euro

Dan Chisu, Gina Pistol, Alexadru Piturca, fiul selectionerului echipei nationale de fotbal, sau Constantin Iosef, fostul sot al lui Teo Trandafir, sunt doar cativa dintre pasionatii de poker care participa in aceste zile la cel mai tare turneu de poker al anului.
Dintre acestia s-a remarcat regizorul Dan Chisu, care azi noapte a castigat turneul PokerFest Mini Event, desfasurat in cadrul festivalului PokerFest Bucuresti, Noiembrie 2013, luandu-le fata celorlati printr-o prestatie de exceptie. Prin acest succes, Chisu a castigat 2.500 de euro, fiind la prima sa victorie in PokerFest. Cunoscutul regizor a reusit sa se impuna la o masa finala care a inclus mai multe nume consacrate in pokerul romanesc, inclusiv pe Narcis Olaru sau Cristian Bolfos, trecand insa in heads-up de Ion Dumitru. Dan Chisu este un impatimit al pokerului, el participand constant la turneele PokerFest, pentru relaxare. Fata de momentul in care a inceput sa joace, Chisu a facut progrese vizibile, iar acest rezultat vine sa confirme inca o data ca indiferent de personalitate si indiferent de varsta, pokerul poate fi jucat de oricine cu succes.
In intreaga lume, pokerul si-a castigat foarte multi adepti in randul vedetelor din sport, printre care tenismanul Rafael Nadal, marele fotbalist Ronaldo sau tenismanul german Boris Becker. De altfel, pokerul este extrem de popular și la Hollywood, unde mulți dintre cei mai mari actori participa constant in evenimente majore de poker, cum ar fi de exemplu Jason Alexander (personajul George Costanza in celebrul sitcom Seinfeld), Jennifer Tilly, Shannon Elizabeth, Ben Affleck, Tobey Maguire, Kevin Pollak sau Gabe Kaplan.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stirbu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns