Connect with us

Emisiuni

Dan Chisu, intr-un interviu pentru Digi24: „Sunt superficial, sunt un om care nu s-a hotarat ce sa faca in viata, asa ca a facut foarte multe lucruri!”

Published

on

 

Provocat de Miruna la o discuţie foarte deschisă, pe subiecte pe alocuri deloc comode, Dan Chişu a acceptat să răspună la întrebările micului reporter, altfel decât ar fi făcut-o în faţa unui jurnalist profesionist.

Întrebat cum ar trebui sa fie prezentat un om care face atât de multe lucruri deodată – e şi actor şi regizor, dar şi producător, scriitor, om de televiziune, chiar şi bucătar, răspunsul lui Dan Chişu a fost foarte sincer. Superficial! Un om care nu s-a hotărât ce să facă şi a făcut foarte multe lucruri, nu pe toate foarte bine, dar oricum în câteva dintre ele s-a remarcat.

Şi pentru că Miruna a opinat că filmul său, „Websitestory” a fost făcut cam…repede, Dan Chişu a fost, din nou obligat să-i dea dreptate. Păi se vede, se vede şi din film că l-am terminat cam repede! Dar fiind primul film, iniţial ne-am gândit să facem un experiment; după 12 zile de filmare ne-am dat seama că avem material pentru un lung metraj şi aveam două soluţii, să renunţăm la el şi să-l facem un scurt metraj sau să încercăm să facem un lung metraj. Şi aici apare întotdeauna indecizia artistului, pentru că duşmanul binelui este mai binele. Noi am încercat să facem puţin mai bine şi nu ne-a ieşit atât de bine pe cât ne-am fi dorit să ne iasă. Oricum, filmul a ieşit şi odată ieşit a fost înregistrat. Aşa că ai dreptate… l-am făcut puţin cam repede!”

Iar întâlnirea celor doi, după multe alte discuţii, care mai de care mai interesante, nu s-a putut încheia fără promisiunea artistului ca atunci când va face un film în care va distribui şi un copil, Miruna va fi prima chemată la casting. Se spune că nu e bine să lucrezi la primul film cu animale şi cu copii, pentru că e foarte greu. Al doilea film al meu a fost cu un urs, s-a numit „Ursul”, aşa că am trăit această experienţă. Nu îmi rămâne decât să trăiesc şi experienţa unui film cu copii. Dar să ştii că dacă cumva o să am nevoie de un rol de copil, prima pe care o voi chema la casting vei fi tu.

Sâmbătă, la 9.30, la Digi24, o altă lecție despre viață, prin ochii copiilor, cu multe subiecte, invitaţi şi reportaje utile întregii familii, la emisiunea Jurnal pentru copii”, prezentată de Sara și Radu.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Delia primele declaratii despre noul sexon X FACTOR

Published

on

 

Concurenții din noul sezon X Factor” sunt mult mai încrezători în forțele lor, iar acesta, crede jurata Delia, este meritul noilor prezentatori, Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin.

”Sunt nerăbdătoare, sunt foarte curioasă de aceste noi generații. Sunt copii care până acum nu au putut să se înscrie din cauza vârstei, acum au crescut și vin foarte mulți incredibil de talentați”, spune Delia după prima săptămână de audiții pentru cel de-al optulea sezon ”X Factor”.

În plus, pe lângă talent, Delia a remarcat că tinerii au și multă încredere în ei, iar acesta, crede jurata, este meritul celor doi prezentatori. ”Mihai și Vlad sunt foarte implicați, își fac rolul foarte bine! Concurenții au parte de tratament preferențial în backstage. Sunt luați, li se face terapie, le fac cadouri, se iau în brațe, se pupă, o să vedeți!”, spune Delia.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunță plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în curând, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

PRO TV: Maya Cioșa, Maria Popa și Olivia Alexandru sunt finalistele Vocea României Junior!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Vineri, copiii au creat un spectacol extraordinar în semifinala Vocea României Junior. Andra, INNA și Marius Moga au avut misiunea de a alege care sunt cele mai bune voci din echipele lor pentru a ajunge în Marea Finală.

INNA a decis că trebuie să mearga mai departe cu Olivia Alexandru, cea care a convins-o aseară cu abilitatile de a face spectacol si cu vocea ei incredibila. Marius Moga a ales-o pe Maria Popa pentru interpretarea remarcabilă a piesei ”Greatest Love of All” a lui Whitney Houston, iar Andra speră ca finala să o câștige Maya Cioșa, cea care a ridicat sala în picioare cântând ”Like I´m Gonna Lose You!”, de la Meghan Trainor & John Legend.

Vineri seara show-ul Vocea României Junior a fost lider de audiență înregistrând 4 puncte de rating și 16% share pe segmentul de public comercial, în timp ce postul de televiziune clasat pe poziția secundă avea 3.6 puncte de rating și 14.1% share. În minutul de aur de la 22.59, aproape 1.4 milioane de telespectatori, la nivel național, așteptau să vadă care sunt cei trei finaliști ai celui de-al doilea sezon Vocea României Junior.

După șase ediții pline de emoții, vinerea viitoare, de la 20:30, Andra, INNA și Marius Moga își vor ajuta concurenții să cucerească publicul cu momente memorabile. Totul pentru a câștiga marele trofeu și premiul în valoare de 50.000 de euro.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Vlad Drăgulin, despre experiența X Factor: ”Noi nu suntem prezentatori, suntem îngeri păzitori”

Published

on

 

Aflat într-o nouă postură, în cel de-al optulea sezon ”X Factor”, actorul Vlad Drăgulin și-a luat în serios rolul de… înger păzitor! 

Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin vor fi cei care vor avea grijă de concurenții ”X Factor” în acest sezon înainte de a intra pe scenă. ”Noi nu suntem prezentatori, suntem îngeri păzitori. E atât de nouă experiența aceasta pentru mine! Eu am fost mereu un tip egoist, iar asta este ca o spălare de păcate; mi-am propus să devin mai bun și să îi ajut pe alții fiind un braț blajin și generos care îi conduce din postura lor de civil până în momentul în care devin artiști pe scenă. Este ca o inițiere”, a spus Vlad Drăgulin.

Actorul empatizează cu tinerii, mai ales că s-a aflat și el în această ipostază. ”Concurenții au toți un numitor comun, se vede că se pregătesc pentru un moment mare, sunt încărcați de energie, iar eu o împrumut. Mă bucură că sunt tineri care iau această decizie în ciuda prejudecăților, că dacă te apuci de muzică o să mori de foame și noi am trecut prin asta, ni s-a zis să nu ne apucăm de teatru, dar sunt tineri care fac asta din pasiune, își fixează ștacheta altfel”, a mai spus Vlad Drăgulin.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunță plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în curând, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending