HomeALL MEDIADan Diaconescu: Emisiunea ”100% Adevărat” va reveni in curand!

Dan Diaconescu: Emisiunea ”100% Adevărat” va reveni in curand!

Patronul postului OTV, Dan Diaconescu a spus ca emisiunea „100% Adevarat” va reveni in curand.  Momentan show-ul prezentat de Ramona Badescu si Pepe este in vacanta, a adaugat Diaconescu.

In cadrul emisiunii „Dan Diaconescu Direct” au ajuns la sediul din Bd-ul Preciziei toti castigatori de la „100% Adevarat” pentru a demonstra „poporului” ca premiile sunt reale si indeplinesc toate conditiile legale.

Show-ul de la OTV s-a confruntat anul trecut cu o serie de probleme legate de premiile acordate in cadrul concursului cu sms-uri, de atunci Dan Diaconescu incearca sa clarifice situatia si sa capete increderea telespecatoriilor.

Arhiva:

Chiar daca in presa s-a scris despre teapa de la OTV, emisiunea 100% Adevarat prezentata de Pepe si Ramona Badescu continua si maine seara ! Vom vedea ce miniciunele vor mai scoate reprezentantii emisiunii pentru a acoperii prejudiciile!

Sa ne aducem aminte…

Potrivit reprezentantilor dezvoltatorului imobiliar Domus Stil, firma care se ocupa de productia emisiunii de la OTV si de premiile saptamanale nu a achitat valoarea apartamentelor acordate ca premii la emisiune (circa 2 milioane de euro).

Ionut Negoita a declarat in cursul zilei de joi ca emisiunea “100% adevarat” este de fapt “100% teapa” deoarece “apartamentele care au fost achizitionate de la noi nu au fost achitate”.

Potrivit intelegerii dintre cele doua parti, dezvoltatorul trebuia sa livreze 80 de apartamente. Dupa 33, lucrurile s-au oprit si doar 16 dintre ele au fost achitate.

Potrivit Observatorului Antenei 1, daca in termen de o saptamana firma care se ocupa de productia emisiunii de la OTV nu va achita toate apartamentele, dezvoltatorul Domus Stil va reintra in posesia acestora, ceea ce inseamna evacuarea locatarilor.

”100% Adevarat” ce mai căutată emisiune de pe internet. Top cele mai citite articole

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns