HomeLIFE STYLEDan Diaconescu se extinde in Austria

Dan Diaconescu se extinde in Austria

Dan Diaconescu spune ca nu este afectat de actuala criza mondiala pentru ca „OTV-ul e in criza de zece ani” si anunta ca il bate gandul sa deschida un post similar in … Austria.dan_diaconescu_m2

„Noi, OTV-ul adica, suntem in criza de zece ani. In ce sens? Marii publicitari nu vor sa ne dea reclama. Eh, uite ca acum, de cand e criza, le-a venit si lor randul. Asa cum l-a batut Dumnezeu pe Tolea si l-au arestat astia, pentru ca a vrut sa ma bage in tomberon, asa si cu astia, cu agentiile publicitare.

Tot timpul m-au mintit si acum i-a batut Dumnezeu, nu mai au nici un fel de buget”, s-a aratat Dan Diaconescu multumit, intr-un interviu acordat pentru Academia Catavencu.

Desi este constient de faptul ca reteta sa de succes nu ar putea fi aplicata in toate tarile, el spune ca a identificat un loc unde afacerea i-ar merge ca pe roate: Austria.

20.000 de euro pe ora, taxa in campania electorala

„In campania electorala, OTV fiind OTV, orice s-ar spune, toata lumea a vrut sa intre in direct. Si atunci noi le-am spus: ‘Ma, voi in viata vietilor voastre nu o sa faceti 3% audienta, cum face Magda Ciumac. In schimb, trebuie sa platiti.’ Si am negociat cu ei, pentru ca, daca nu faceam audienta, pierdeam bani la factura, a doua zi. Am stabilit un pret: 20.000 de euro plus TVA pe ora. In rest, insa, pentru emisiunile obisnuite, caut personaje care sa nu fi facut nimic deosebit, sa arat ca doua personaje banale, banale, banale, pot capta audienta. Asta e pariul meu”, a mai declarat patronul OTV.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns