HomeALL MEDIADan Diaconescu va fi eliberat din arest in aceasta seara

Dan Diaconescu va fi eliberat din arest in aceasta seara

Dan Diaconescu va fi eliberat din arest preventiv, având interdicţie de a părăsi ţara, iar Doru Pârv rămâne încarcerat, ca urmare a deciziei de vineri seara a Tribunalului Bucureşti.

Decizia Tribunalului este defintivă, astfel că Diaconescu va fi pus în libertate vineri seara din arestul Direcţiei Cercetări penale a Poliţiei Române, informeaza Mediafax.

El are interdicţie de a se întâlni cu partea vătămată sau martorii şi trebuie să îndeplinească o serie de condiţii.

Judecătoria sectorului 1 Bucureşti a decis, miercuri, arestarea lui Dan Diaconescu şi a lui Dorel Pârv , acuzaţi de şantajarea primarului comunei arădene Zărand, Ion Moţ (PC), instanţa admiţând cererea Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) de emitere a unui mandat pentru 29 de zile.

Cei doi au anunţat încă de la pronunţarea deciziei de arestare preventivă că o contestă cu recurs. Secţia I Penală a Tribunalului Bucureşti a judecat vineri contestaţia lui Dan Diaconescu şi a lui Dorel Pârv.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

<p>Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti<br /> Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.</p>

No comments

Lasă un răspuns