HomeALL MEDIADan Diaconescu:”Am fost tras pe sfoară. Sunt primul ziarist din România arestat pentru un promo”. Libertate pentru DD!!!

Dan Diaconescu:”Am fost tras pe sfoară. Sunt primul ziarist din România arestat pentru un promo”. Libertate pentru DD!!!

Exclusiv Galerie Foto- Dan Diaconescu in sala de judecata

Sute de persoane il sustin acum pe DD la Judecatoria Sectorului 1, cu totii isi doresc ca acesta sa fie judecat in stare de liberate.

Oamenii cer ca DD sa fie in direct „acolo unde ii este locul”! La ora 21:30 incepe procesul lui Diaconescu,in urma acestuia  vom afla daca va ramane in arest timp de 29 de zile.

De 24 de ore toata presa din Romania il are in prim-plan pe ziaristul Dan Diaconescu care este acuzat de santaj si amenintare impreuna cu Doru Parv, realizator de emisiuni paranormale la OTV.

Diaconescu a venit de la Parchet la Judecatorie  in jurul ore 21, oameni prezenti la Judecatoria Sectorului 1 au batut cu pumnii si picioarele in duba politiei in care a fost adus Diaconescu!

Asteptam comentariul tau aici, iar daca il susti pe DD intra pe site-ul :

http://solidaritatedandiaconescu.ro/

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

<p>Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti<br /> Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.</p>

Latest comment
  • Este ”o mare cacialma”!Ce exemplu de libertate ne prezinta justitia romana?Dosarul este o facatura,daca probele erau corecte, nu procedau asa!
    Vrem sa aflam si pararea justitiei americane( si nu numai!)!
    O SA AFLE O LUME INTREAGA DE LIBERTATEA PRESEI IN ROMANIA! POATE NE TREBUIA UN PRECEDENT PENTRU A FACE CUNOSCUT ADEVARUL LUMII INTREGI !
    MULTUMIM CA NE AUZITI1

Lasă un răspuns