HomeLIFE STYLEDan Negru dezamagit de jucatorii nationalei: „Consumul excesiv de fete care danseaza la Capatos dauneaza grav calificarii”

Dan Negru dezamagit de jucatorii nationalei: „Consumul excesiv de fete care danseaza la Capatos dauneaza grav calificarii”

Dan Negru a sustinut marti echipa nationala a Romaniei, insa a ramas dezamagit de prestatia tricolorilor. El si-a aratat nemultumirea si dezamagirea prin intermediul unui mesaj pe contul unui site de socializare, informeaza eNational

Alaturi de alti colegi din trust Dan Negru a sustinut nationala tricolora marti in returul barajului pentru calificarea la Campionatul Mondial. La finalul meciului el si-a spus opinia legat de fotbalul romanesc, fiind dezamagit de jucatorii echipei nationale.

„Am fost in studio si am incercat sa incalzesc atmosfera pentru meci impreuna cu Mihai Gadea… L-am vazut la final pe Belodedici cu acelasi bun simt si cu aceeasi eleganta. Un fotbalist care a castigat doua cupe ale Campionilor, cu Steaua si Zvezda. Generatia de azi ar trebui sa aiba un singur slogan..’Consumul excesiv de fete care danseaza la Capatos dauneaza grav calificarii” a spus acesta pe siteul de socializare.

Dan Negru a comentat si lipsa lui Cristian Topescu de la TV :

“M-a mahnit Cristian Topescu! Ce o fi simtit aseara privind meciul la televizor? Pe Hagi l-a intors Adrian Paunescu in teren. Cum de nicio televiziune nu e in stare sa-l intoarca pe Topescu la microfonul unor meciuri atat de importante?Cand lipseste entuziasmul pe teren e important ca un comentator sa suplineasca toate neajunsurile jocului. Un bun comentator poate sa tina la televizor o mare parte din publicul nehotarat, care sta cu telecomanda in mana, gata-gata sa schimbe canalul”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

adrian.popa@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns