HomeLIFE STYLEDan Negru isi terorizeaza colegii! Le ia mobilele si da mesaje in numele lor!

Dan Negru isi terorizeaza colegii! Le ia mobilele si da mesaje in numele lor!

Dan Negru este spaima vedetelor din trustul Intact! Prezentatorul tv le da teroare atunci cand se afla la filmari sau in sedinte! Prezentatorul tv e pus pe sotii si atunci cand se afla in redactie, nu numai cand e in direct scrie WowBiz

37764_dan_negru

Daca esti coleg cu Dan Negru, un lucru trebuie sa-ti fie clar: niciodata nu-si lasi telefonul de izbeliste, ci il iei dupa tine chiar daca mergi la toaleta! Altfel, Dan Negru se distreaza la culme si, mai mult, iti ingrozeste prietenii, mama, tatal, fratele sau bunica.

Dan Negru e recunoscut pentru glumele pe care le face in trust, iar vedetele il stiu de frica.

“Atunci cand o vedeta sau chiar un angajat al trustului, cameraman, producator… isi uita telefonul pe masa, pe birou sau il lasa pur si simplu pe canapea si pleaca prin redactie, Dan Negru il ocheste si-si face de cap. Se apuca si da sms-uri ciudate ultimelor persoane apelate, poate sa fie mama, sot, iubit, oricine. Si trimite sms-uri de genul: “Sunt gay, nu ti-am zis pana acum”. Si omul care primeste sms-ul suna imediat.

Si uite asa le creeaza Dan “probleme” colegilor de trust. Toti il stiu de frica si cand e in redactie, isi tin telefoanele dupa ei. Majoritatea sunt patiti.

Au fost si unii care s-au luat de el… Cea mai tare situatie de acest gen a fost cand un coleg de-al lui si-a pus parola pe telefon si l-a lasat intentionat ca sa-l ia Dan Negru. Si cand a apasat Dan pe tastatura, pe ecran scria mare un mesaj: “sugi ****”. I-a facut-o lui Negru!”, ne-au povestit surse din anturajul lui Dan Negru.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns