HomeALL MEDIADana Rogoz, bloggerita cu acte-n regula de doi ani

Dana Rogoz, bloggerita cu acte-n regula de doi ani

Blogul Danei Rogoz a implinit doi ani, iar momentul nu a trecut nemarcat. Special pentru utilizatorii ei, Dana a postat cu aceasta ocazie o fotografie impreuna cu Christoph Waltz, alaturi de care joaca in filmul The Zero Theoreme.

Dar suprizele pentru fanii ei nu s-au oprit aici, pentru ca Dana s-a pregatit minutios pentru aceasta aniversare: “Am adunat intr-un post 100 de tinute din ultimul an, puse in ordine cronologica. Puteti vedea cum a trecut anul peste mine: cum s-au schimbat anotimpurile, cum m-am schimbat eu, care au fost cele mai importante momente din viata mea, care au fost calatoriile anului. Jur ca pentru mine e un moment foarte emotionant”, a marturisit sincer Dana.

Pentru ca acesta a fost locul ales de ea in care a anuntat ca se va casatori, pentru ca aici au aparut pentru prima data pozele de la nunta ei sau din luna de miere, tot aici Dana a ales sa dezvaluie ca va juca in filmul The Zero Theoreme, regizat de Terry Gilliam, alaturi de nume rasunatoare precum Matt Damon si Christoph Waltz.

 

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

gloria.antonescu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns