HomeALL MEDIADana Rogoz face paradă de ţinute vintage în Ce se întâmplă, doctore?

Dana Rogoz face paradă de ţinute vintage în Ce se întâmplă, doctore?

Cine vrea să iasă în evidenţă nu trebuie să evite stilul vintage! Dacă în străinătate acesta este un adevărat fenomen care a creat isterie, în România el se află încă în stadiul de extravaganţă, pe care vedetele o adoptă atunci când vor cu orice preţ o ţinută în trend.

Dana Rogoz, interpreta personajului Andreea Popeangă din serialul State de România, face în ediţia din 8 mai a emisiunii Ce se întâmplă, doctore? o paradă de ţinute vintage. Dana va arăta telespectatorilor Pro Tv inclusiv rochia pe care a purtat-o la premiera filmului State de România – Student la Sorbona, o piesă vintage semnată Oscar de la Renta.

Un studiu susţine că 250 de calorii pot fi arse cât ai clipi în timpul unui moment de pasiune trăit la maximum. Mai mult decât atât, unii specialişti susţin că extenuantele programe de sport pot fi oricând înlocuite cu succes de o noapte fierbinte alături de partenerul de cuplu. Ce e mit şi ce e adevăr, sâmbătă, la Ce se întâmplă, doctore?

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns