HomeTELEVIZIUNEEmisiuniDana Rogoz sarbatoreste 5 ani de cand prezinta la ProTv International emisiunea “De Suflet”

Dana Rogoz sarbatoreste 5 ani de cand prezinta la ProTv International emisiunea “De Suflet”

Dana Rogoz implineste sambata 5 ani de cand prezinta emisiunea “De Suflet”, la ProTv International, de la ora 20:30.

In prima editie din acest sezon, Dana a pregatit cateva surprize pentru telespectatorii sai. “Vorbim despre vacante, despre planurile pe care ni le-am facut fiecare pentru 2013 si aflam care sunt sansele sa ni se implineasca, pentru ca alaturi de mine si ceilalti invitati, vine unul dintre cei mai apreciati astrologi din Romania, Tana Rosca”, spune Dana, care va afla si influentele planetare din acest an pentru fiecare zodie in parte.

Actrita le va povesti celor care o vor privi cum a fost vacanta ei de 3 saptamani in Cambodgia, dar va afla de asemenea si de la Amalia Enache si Ilinca Vandici cum si unde au petrecut fiecare sarbatorile si inceputul de an, ce suveniruri au adus de acolo, ce au admirat si ce le-a impresionat cel mai mult in locurile unde au calatorit.

De asemenea, Dana ii va intampina pentru prima data in platoul emisiunii pe DJ Project si Adela Popescu. Si ca o coincidenta, anul acesta, in 2013, atat trupa DJ Project cat si ProTv International implinesc 13 ani de la infiintare. Asa ca aceasta intalnire va oferi multe povesti celor aflati pe receptie.

In finalul emisiunii, Anca si Pavel Bartos vor povesti cum a fost calatoria alaturi de echipa ProTv International in Israel, unde Pavel a fost invitat special in cadrul festivalului “Romaniada”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns