HomeALL MEDIADaniel Niţoiu demonstrează că mersul pe bicicletă este noul jogging, în Ce se întâmplă, doctore?

Daniel Niţoiu demonstrează că mersul pe bicicletă este noul jogging, în Ce se întâmplă, doctore?

Sezonul acesta, în materie de sport, se poartă mersul pe bicicletă. Asta pentru că pedalarea protejează articulaţiile, mai ales că în sezonul rece oamenii obişnuiesc să fie mai sedentari.

Sâmbătă, de la 10:00, în emisiunea Ce se întâmplă, doctore?, Daniel Niţoiu, prezentatorul Ştirilor Pro Tv de la ora 13:00 iese la o plimbare cu bicicleta pentru a vorbi despre beneficiile acestui sport. „Aproape în fiecare weekend ies împreună cu prietena mea să mă plimb cu rolele, pentru că îmi place foarte mult să fac mişcare.

Obiceiul ăsta l-am deprins încă de când eram la Sport.ro. Prefer parcurile mari, în care mă pot plimba în voie şi pot spune că Herăstrăul este preferatul meu”, a mărturisit Daniel. Pe lângă porţia de aer curat, mersul pe bicicletă garantează topirea a 470 de calorii pe oră şi un posterior tonifiat.

Pentru reprezentantele sexului frumos care cochetează cu ideea de a-şi îmbunătăţi aspectul fizic prin operaţii estetice au fost inventate programele de simulare a schimbărilor de look. Astfel, femeile care nu sunt decise dacă să apeleze sau nu la bisturiu pot vedea, cu ajutorul unui sistem 3D, rezultatul unui eventual implant cu silicon.

Şi, cum frumuseţea vine de cele mai multe ori din interior, este bine să fie evitate capcanele culinare din ciorbe şi supe, preparate care sunt ridicate în slăvi în permanenţă de nutriţionişti. Spre exemplu, găluştile, perişoarele sau excesul de smântână pot încadra aceste mâncăruri la categoria „de evitat”. Care sunt varietăţile sănătoase, sâmbătă, în emisiunea Ce se întâmplă, doctore?, prezentată de Oana Cuzino.Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

<p>Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti<br /> Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.</p>

No comments

Lasă un răspuns