HomeALL MEDIADaniel Niţoiu i-a cântat iubitei lui La mulţi ani! la Veneţia (galerie foto)

Daniel Niţoiu i-a cântat iubitei lui La mulţi ani! la Veneţia (galerie foto)

Daniel Niţoiu, prezentatorul Ştirilor Pro Tv de la ora 13:00, i-a cântat iubirei lui, Marina, La mulţi ani! într-unul din cele mai romantice oraşe ale lumii, Veneţia. Pentru Daniel, aceasta a fost prima dată când a petrecut o mică vacanţă în afara ţării, şi tocmai de aceea a fost foarte încântat de tot, inclusiv de zborul cu avionul.

„De când a decolat şi până a aterizat am stat numai cu ochii pe geam. Eram ca un copil care o tot deranjează pe mama să-i arate pe geam diferite lucruri. O trăgeam mereu de mână pe Marina să-i arăt munţii, oraşele, norii, marea”, a povestit Daniel.

Odată ajunşi în Veneţia, cei doi îndrăgostiţi au fost întâmpinaţi de primăvara care venise acolo înaintea lor şi de copacii înfloriţi. Ei nu au ratat nici un obiectiv turistic şi au mers la pas pe toate străduţele care le-au ieşit în cale. „Piaţa San Marco e o nebunie! Toate limbile pământului se auzeau acolo, toate naţiile de oameni admirau Basilica San Marco, Palatul Dogilor, Turnul cu ceas. Podul Rialto arată absolut minunat noaptea, iar Puntea Suspinelor ne-a plăcut la fel de mult. Am mers şi pe Insula Murano, unde am văzut cum arată o fabrică de sticlă murano”, a mărturisit încantat Daniel.

Actor de profesie, Daniel nu a ratat şansa de a merge la un spectacol de Luigi Pirandello, găzduit de Teatrul Carlo Goldoni. „Sala este impresionantă şi chiar dacă actorii vorbeau în italiană, am înţeles destul de bine despre ce era vorba. Cum era să nu intru eu puţin în contact cu lumea teatrului italian?”, a declarat vedeta Pro Tv.

Lasa un comentariu aici!

Written by

emanuel.diaconu@connections.org.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns