HomeALL MEDIADaniela Crudu a defilat fara sutien si a mixat la platane alaturi de DJ Vali Barbulescu in club Sky din Paulesti!

Daniela Crudu a defilat fara sutien si a mixat la platane alaturi de DJ Vali Barbulescu in club Sky din Paulesti!

Daniela Crudu, asistenta pacatoasa a lui Dan Capatos, a fost capul de afis al unui fashion-show spectaculos, weekendul trecut, in Club “Sky” din Paulesti (langa Ploiesti).

Modelele Raluca Podea, Roxana Raducu, Ramona Osz, Mariana Dinu, Gabi Florescu, Carmen Pop au defilat pictate direct pe sani si accesorizate cu diverse paiete sau strasuri stralucitoare, fetele iesind in evidenta pe podium si cu ajutorul unor coafuri spectaculoase ; iar vedeta colectiei, Daniela Crudu, a avut pregatita o tinuta speciala la evenimentul intitulat Baloon Party. Cruduta a defilat avand in dreptul bustului ei generos doar doua bucati minuscule din staniol, iar pe cap un coif din pene de paun, asemenea unei regine din Egiptul Antic.

Ca de obicei, Cruduta a facut show. Dupa prezentare, alaturi de celelalte fete, « pacatoasa » a pus stapanire pe barul clubului, a servit shoot-uri si cocktailuri si a dansat de mama focului. Apoi, Daniela a ramas in club la distractie pana la ora 4, si nu a ezitat sa mearga la platane, acolo unde a facut pe Dj-ul, supravegheta atent de Vali Barbulescu, care a invatat-o sa si mixeze.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns