HomeALL MEDIADaniela Crudu ia lectii de biliard

Daniela Crudu ia lectii de biliard

Frumoasa asistentă de la ”Un Show pacătos” s-a apucat de „sporturi extreme”. Zilele acestea, s-a tot antrenat în emisiune. Cruduța și-a tras tac de biliard și s-a apucat de băgat bile. Cică se pregătește pentru Finalele Campionatului Național de Biliard, difuzate sâmbătă și duminică în direct la GSP TV.

Ba s-a jucat cu Bordea, întrecere care bagă primul bila în gaură, ba a făcut schimb de bile cu Capatos – Cruduța e expertă acum. Deși băieții au găsit noi motive să o năcăjească pe brunetă, ea s-a ținut tare: ”Cine mă supără, Dane, îl iau pe sus cu tacul!”, a spus aceasta.

Daniela s-a antrenat în emisiune cu doi profesioniști. Vedeta a vrut să-i pună în încurcătură și s-a suit pe masa de biliard, dar campionul național de biliard, Raul, nu s-a lăsat intimidat de formele sale și a reușit un trickshot de mare excepție, a băgat bila cu săritură peste Cruduța.

Campionatul național de biliard este un eveniment special ce va avea loc în acest week-end, după o pauză de șapte ani. Joc de bilă 9, trickshot-uri, trofee, medalii și un show de senzație, live, sâmbătă și duminică, numai pe GSP TV.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns