HomeALL MEDIADaniela Gyorfi şi Mariana Roşca vorbesc în "Ce se întâmplă, doctore?" despre operaţiile estetice prin care au trecut

Daniela Gyorfi şi Mariana Roşca vorbesc în "Ce se întâmplă, doctore?" despre operaţiile estetice prin care au trecut

Mai nou, totul se poate cumpăra, iar frumuseţea nu face abatere de la regulă. Tocmai de aceea, reprezentantele sexului frumos care se gândesc să-şi îmbunătăţească aspectul fizic prin intermediul operaţiilor estetice trebuie să ştie că pentru a obţine efectele dorite pe viaţă, trebuie să scoată din buzunar mii de euro.

Asta pentru că injecţiile antirid trebuie refăcute la fiecare şase luni şi nici implanturile mamare nu sunt pe viaţă. Daniela Gyorfi şi Mariana Roşca – „blonda lui Iri” vorbesc în ediţia din 6 martie a emisiunii de weekend Ce se întâmplă, doctore?, despre experienţele lor în lumea operaţiilor estetice.

În aceeaşi ediţie a emisiunii, Julia Jianu, fostă componentă a trupei Sexxy, face o demonstraţie de cooking afrodisiac, tocmai pentru că meniul zilnic influenţează foarte mult libidoul. Studii recente arată că banalele roşii, spre exemplu, scad nivelul testosteronului.

Ce se întâmplă, doctore?, emisiunea care dezvăluie săptămână de săptămână trucuri de înfrumuseţare şi de menţinere a unui tonus de invidiat, poate fi urmărită live pe www.protv.ro, tot atunci când este difuzată şi pe Pro Tv.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns