HomeLIFE STYLEDanny D, de la „Pariu cu viaţa” la o carieră solo! (galerie foto)

Danny D, de la „Pariu cu viaţa” la o carieră solo! (galerie foto)

Are 16 ani, se numeşte Dan Boldea şi este pasionat de muzică şi televiziune. Tocmai de aceea a şi apărut în câteva episoade din serialul „Pariu cu viaţa” şi în paralel a dezvoltat o carieră muzicală alături de proiectul Inventive Sound.

“Am început să cânt de la 7 ani , am luat ore de canto în particular. În 2009, am început să îmi scriu propriile melodii şi să le înregistrez, după care am început să fac parte dintr-o trupă de dans numită ‘GoldMask Crew’ cu care am început drumul în muzică. Ei erau dansatorii mei, iar eu cântam împreună cu coordonatorul trupei care era şi rapper (Zoltan Ionuţ). Trupa s-a desfiinţat în 2011 când am fost nevoit să mă mut la Cluj Napoca ca să îmi continui studiile (Liceul de artă dramatică şi Coregrafie – Octavian Stroia).

În aceeaşi perioadă a început proiectul Inventive Sound & Danny D, când unul dintre băieţi, George mi-a auzit melodiile vechi, care i-au plăcut, iar apoi mi-a propus să fiu eu ‘vocea’ proiectului lor. Am acceptat şi aşa a început totul. Inventive Sound este alcătuită din doi DJ, Darys-M şi Skipp, care se ocupă de tot ce însemnă ‘beat’. Noi am încercat să aducem ceva nou în muzica din România şi tot ce facem e pe propriile forţe, de la financiar la promovare şi concerte.”, spune Danny D.

Danny D îşi doreşte să înceapă în paralel un proiect solo: “Îmi doresc ca acest proiect sa prindă bine la publicul din România şi să scot cât mai multe melodii de succes. În paralel, o să încerc să îmi construiesc şi o carieră în teatru şi actorie, fiind a doua mare pasiune a mea.” Una dintre viitoarele sale piese solo va fi o colaborare cu compozitorul şi interpretul Chris Thrace, alias Cristian Tarcea, cel care îi va compune următoarea piesă.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comment
  • so coooool

Lasă un răspuns