Connect with us

Emisiuni

Dans contemporan în ploaie şi rock’n’roll în cea de-a doua ediţie Dansez pentru tine, azi de la 20.30, la ProTV

Published

on

Azi, în cea de-a doua ediţie a emisiunii Dansez pentru tine ringul visurilor va fi inundat de senzualitate şi energie debordantă. Asta pentru că stilurile serii sunt dans contemporan în ploaie, pe tema Twilight, şi neobositul rock’n’roll. Pe cât este de aşteptat dansul în ploaie de public şi de telespectatori, pe atât de mare este teama concurenţilor de el. Tocmai pentru că în trecut perechile au dezvăluit cât de dificil sunt de realizat aceste momente, din cauza faptului că ringul devine foarte alunecos sub picăturile de apă, şi participanţii din această ediţie au mari emoţii înainte de acest dans. Nu mai puţin de 4000 de litri de apă vor fi folosiţi mâine seară pentru ca ploaia să cadă la Dansez pentru tine, iar tema acestor momente este celebra serie de filme Twilight. Rock’n’roll va fi dansat de toate perechile, care îşi vor preda ştafeta una alteia, aşa cum s-a întâmplat ediţia trecută la vals, iar după dansul contemporan în ploaie echipele vor afla imediat care sunt notele tuturor juraţilor.

În aceeaşi ediţie a emisiunii, Ştefan Stan revine pe scenă să ajute, prin dansul său, o familie nevoiaşă. Fanii show-ului Românii au talent nu au cum să-i fi uitat pe Gabriel Ştefănescu şi pe tatăl lui, Radu Ştefănescu, cei care au ajuns până în semifinalele celei a II-a ediţii a emisiunii. 11 copii au împreună Radu şi Livia Stefănescu, iar din căsătorii anterioare fiecare dintre ei mai are un copil. Florin, cel mai mare copil, suferă de sindromul Down. În ciuda faptului că sunt foarte muncitori, singurul venit fix al familiei sunt alocaţiile copiilor, iar viaţa de zi cu zi este foarte grea pentru ei. Cu puţinii bani abia reuşesc să cumpere mâncare, iar pentru a se încălzi, merg cu toţii la pădure şi adună crengi căzute pe jos, cu care apoi fac focul. Nu au apă curentă, iar cei mici se bucură şi atunci când părinţii reuşesc să le mai cumpere câte o hăinuţă, care de cele mai multe ori este din târguri unde se vând lucruri la mâna a doua. Pentru această familie frumoasă, care a reuşit în ciuda lipsurilor să ofere o educaţie exemplară copiilor, Ştefan Stan intră în ringul visurilor de la ProTv şi dansează pentru acest caz umanitar.

Din păcate, una dintre echipe va părăsi mâine seară competiţia Dansez pentru tine. Telespectatorii pot salva perechea favorită trimiţând SMS la 1322 cu textul „Pavel”, dacă vor ca Pavel Stratan şi Andreea Preda să meargă mai departe, sau „Marian”, pentru echipa formată din Marian Drăgulescu şi Adriana Lupu. De asemenea, telespectatorii pot suna la 0900.760.405 pentru Pavel si Andreea si la 0900.760.406 pentru Marian si Adriana. Numerele de telefon sunt apelabile doar din retelele Romtelecom si Alonia.

Marian Drăgulescu şi Adriana Lupu luptă pentru ca părinţii Adrianei să aibă un trai mai bun. După ce au făcut nenumărate sacrificii pentru a-şi renova casa, toată agoniseala lor s-a dus pe apa sâmbetei, atunci când inundaţiile au lovit fără milă. Tragedia familiei nu s-a oprit însă aici. Pentru a noua oară, capul familiei s-a văzut fără loc de muncă, iar mama s-a îmbolnăvit în urma şocului suferit după această catastrofă.

Pavel Stratan şi Andreea Preda dansează pentru ca tânăra să se revanşeze faţă de sora ei, cea care i-a purtat de grijă după ce părinţii lor s-au stins. Totul era frumos în viaţa fetelor când tatăl lor a suferit un atac cerebral. Problemele grave de sănătate nu s-au oprit aici, urmând un al doilea şi un al treilea atac cerebral. Doborâtă de atâtea încercări, mama tinerelor şi-a pierdut viaţa. Aflate la o vârstă fragedă, cele două surori au rămas nu doar fără fiinţa cea mai dragă de pe lume, ci şi cu responsabilitatea uriaşă faţă de tatăl lor, care trebuia îngrijit. Firesc, au început să aibă probleme la şcoală, iar sora Andreei a fost nevoită să muncească de mica pentru a putea achita datoriile şi a întreţine familia. După opt ani de chinuri, tatăl lor s-a stins, iar Andreea a fost în continuare îngrijită impecabil de sora ei, Alexandra. Ghinionul le-a spulberat echilibrul atunci când firma la care lucra Alexandra a dat faliment.

Dans contemporan în ploaie şi rock’n’roll în cea de-a doua ediţie

Dansez pentru tine

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

Mihai Bendeac iese din platoul ”iUmor” din cauza unei concurente: ”Nu puteam să mă uit la ea!”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Mihai Bendeac va avea bătăi de cap încă din prima ediție a celui de-al cincilea sezon iUmor”! Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România revine duminica aceasta, 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

În prima ediție ”iUmor” din cel de-al cincilea sezon, duminică, de la 20.00, pe Antena 1, juratul Mihai Bendeac va avea bătăi de cap din cauza unei concurente venite chiar de la Londra. Cum tânăra era o prezență extrem de agreabilă, actorul s-a gândit că, din nou, unii ar putea crede că votul său ar putea fi influențat de acest factor. Ca urmare, juratul ”iUmor” a părăsit sala râzând: ”Eu o să votez și o să plec repede!”. ”Doamne, ce urâtă era… Nu puteam să mă uit la ea!”, a glumit apoi Mihai Bendeac cu Șerban Copoț.

Anul acesta, aspiranții la marele premiu „iUmor” au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile din sezonul cu numărul cinci, începând din 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

 

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei trei câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) și Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea).

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Au început filmările pentru sezonul 2 ,,The Wall – Marele Zid”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

După 45 de ediții, ,,The Wall- Marele Zid” a încheiat un prim sezon plin de emoție și strălucire, iar jocul imprevizibil din fața proiecției a schimbat de nenumărate ori destinul concurenților.

Emisiunea fenomen revine cu sezonul al doilea, care va fi difuzat pe Antena 1 din această primăvară, iar Valentin Butnaru și echipa de producție au aterizat deja în Polonia- acolo unde se află platoul de filmare.

Prezentatorul show-ului, Valentin, este foarte încântat să revină la filmări și nerăbdător să cunoască poveștile impresionante ale oamenilor buni care se vor lupta cu Marele Zid. Deși recunoaște că programul de filmare nu a fost deloc ușor la început, știe că limitele pot fi depășite atunci când pui pasiune în ceea ce faci: ,,Abia așteptam să revin în fața Marelui Zid. Am emoții, dar sunt constructive și sunt convins că și de data aceasta voi cunoaște oameni frumoși și norocoși.”, a declarat acesta.

Echipa de producție poloneză a fost la fel de entuziasmată să îi primească pe românii din spatele     show-ului ,,The Wall-Marele Zid la ei acasă. De dimineață, au organizat un mic dejun în cinstea lor, unde au rememorat cele mai frumoase momente din edițiile trecute, atât din platou, cât și din spatele camerelor de filmat. În primul sezon, chiar la finalul ultimei emisiuni, polonezii au proiectat pe Marele Zid un mesaj emoționant- ,,I love Romania”, în semn de recunoștință pentru o colaborare frumoasă și fructuoasă.

Anul acesta, Valentin Butnaru își petrece ziua de naștere pe platoul de filmări: ,, Cum îmi petrec ziua de naștere?! Păi, la filmări pentru noul sezon The Wall-Marele Zid, evident! De ce e evident? Pentru că sunt înconjurat de oameni geniali, fac ceva ce iubesc și mă distrez în tot timpul asta! E perfect! Mă simt  extraordinar alături de prietenii mei de aici. De ziua mea…sper ca Marele Zid să fie darnic cu concurenții.”, a mărturisit moderatorul.

Fiecare ediție ,,The Wall- Marele Zid” a fost unică și a redat povești frumoase ale oamenilor care au avut curajul să se înscrie într-o competiție a norocului și a strategiei, iar al doilea sezon promite surprize, dar și câștiguri impresionante. Suma totală a premiilor a ajuns până în acest moment la 2,620,676 RON, dar zâmbetele, lacrimile de fericire și reacțiile emoționante ale concurenților au fost nenumărate. Emisiunea ,,The Wall- Marele Zidrevine din această primăvară la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Vineri, la Românii au talent, vedem la ce visează Mihaela Rădulescu încă din copilărie!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Jurații sunt plini de surprize în cea de-a doua ediție a sezonului 8 Românii au talent.

Inspirat de apariția inedită a unui concurent și de momentul pe care-l prezintă, Andi spune: ”În costumul ăla de panteră roz pot să mă îmbrac și eu.”, iar Mihaela continuă: ”Hai, du-te acum pe scenă! Vreau să-l văd pe Andi pantera roz, visez asta din copilărie!”. Pentru a-l încuraja pe jurat să facă transformarea, publicul îl aclamă și-l aplaudă frenetic.

Andi apare pe scenă în ritm de saxofon, cu mișcările specifice simpaticei pantere și face o demonstrație de talent autentic în fața a sute de persoane și a colegilor săi. ”Deși credeam că le-am văzut pe toate, sezonul 8 vine cu foarte multe surprize. Și din partea concurenților, dar și din partea juraților.”, spune Andra, impresionată până la lacrimi… de râs de reprezentația lui Andi, iar Smiley completează din culise: ”Seamănă cu mine din profil!”.

Vineri, de la 20:30, vedem întregul moment care provoacă ropote de aplauze și hohote de râs în sală, dar vedem și care este motivul pentru care unul dintre jurați declară că este extrem de nervos.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending