HomeMAGAZINEvenimenteDansatorii trupei americane LMFAO au „incins-o” pe Anna Lesko!

Dansatorii trupei americane LMFAO au „incins-o” pe Anna Lesko!

Organizatorii concertului trupei americane LMFAO, cunoscută pentru hitul „I’m Sexy And I Know It” sau “I’m In Miami Bitch”, au pregatit o serie de pre-party-uri inaintea concertului programat la ora 20, pe 4 octombrie la Arenele Romane. Decoruri din baloane si roboti, accesorii si costumatii specifice pentru hostesse, fani, dar si dansatori profesionisti, care interactioneaza cu publicul si creeaza momente speciale de coregrafie pe hiturile celebrilor Redfoo si Skyblu, acestea sunt ingredientele reunite in cadrul evenimentului denumit LMFAO Dancers.

Tema muzicala “Party Rock” insotita de muzica live, impartaseste doar o parte din experienta pe care fanii o vor putea trai in octombrie la Bucureşti. Primul nume care a deschis suita evenimentelor de „incalzire” pentru concert, a fost Anna Lesko. Incinsa de catre dansatorii LMFAO, care au facut un adevarat show inaintea sa, in costume sexy si accesorii ciudate, precum o cutie de tabla cu ochi, artista a vrut sa puna pe jar publicul cu miscarile sale lascive. Acompaniata de cele doua dansatoare ale sale, Ana si-a  facut aparitia dintr-un cos imens cu flori si, asa cum a obisnuit pana acum, a marsat pe miscari de dans erotice, purtand o masca venetiana pe chip.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns